Setari Cookie-uri

Mercur intră în retrograd pe 18 iunie. Aceste 4 zodii vor simți din plin impactul

Iunie pare să fie luna cu cele mai multe planete retrograd; vestea neașteptată este că și Mercur se va alătura acestor planete începând cu ziua de 18 iunie.

Deși nu va fi o schimbare foarte dură (ca cele anterioare), vorbim totuși despre Mercur, așa că trebuie să ne pregătim pentru ce urmează și să ne așteptăm la lucruri imprevizibile, la surprize nu tocmai frumoase, la stări și emoții de necontrolat.

Iată care sunt cele 4 semne zodiacale care vor simți din plin impactul:

Berbec

Dacă ești născută în zodia Berbec, atunci cel mai probabil ai simțit deja vibrațiile lui Mercur retrograd. Ultimele luni au fost destul de dificile pentru tine, încărcate cu multe emoții de necontrolat și stări dificile pe care ai fost nevoită să le gestionezi; ei bine, luna iunie îți va permite, în sfârșit, să te relaxezi și să te eliberezi de tot ce ai trăit până acum. Te vei bucura de calmul atât de necesar în scurt timp.

Citește și:

Rac

Să fim sinceri, așteptai de foarte mult timp o astfel de perioadă. Având în vedere că Mercur intră retrograd în zodia ta, acest moment te va ajuta să devii mai expresivă. Pe plan emoțional, este momentul să privești în sufletul tău și să înțelegi de ce ai făcut acea schimbare dificilă pe care deja simți că o regreți. Analizează-ți bine sentimentele înainte de a mai lua o decizie importantă.

Fecioară

Este posibil ca acest Mercur retrograd să se simtă precum o povară pentru tine; ești copleșită de tot ce se întâmplă și simți că nu mai poți ține nimic sub control. De asemenea, în relațiile cu oamenii din jurul tău îți dai seama că mulți încep să își arate adevărata față, așa că trebuie să fii pregătită. Nu ezita dacă sufletul îți spune că este important să tai toate legăturile cu acești oameni.

Citește și:

Capricorn

Nu închide ochii; doar pentru că realitatea ta nu se potrivește cu așteptările tale, nu înseamnă că trebuie să renunți sau să privești în altă parte. Ghici ce? Aceasta este viața pe care o trăiești acum. Este momentul să o accepți așa cum este, cu bune și cu rele, și să înveți să mergi mai departe pe drumul tău. Este momentul să înțelegi adevărul și să încerci ca ziua de mâine să fie mai bună.

foto main: Aphelleon, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
9 Iunie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.