Setari Cookie-uri

Pe 18 iunie Mercur intră în retrograd. Mesajul transmis de Univers pentru această perioadă în funcție de zodie

Pe data de 18 iunie Mercur intră în retrograd în zodia Rac. Iată care este mesajul transmis de Univers pentru următoarea perioadă în funcție de semnul zodiacal în care ne-am născut. 

Berbec - Caută soarele de pe cerul tău. Ai încredere că e și mâine o zi. Ai curajul de a îți continua drumul. Pune-ți destinul în mâinile lui Dumnezeu și permite-i să te conducă prin viață.

Taur - Alege să îți asculți inima. Ea este cea care te va conduce în direcția potrivită, nu oamenii. Ai curajul de a lua decizii bazate pe ce îți dictează sufletul. Crede în tine și în intuiția ta și învață să fii fericită.

Gemeni - Permite-i sufletului tău să simtă tot ce vrea să simtă. Nu îți mai ascunde sentimentele. Cum viața se schimbă în fiecare secundă, și tu te poți schimba. Ai încredere în tine că poți merge mai departe. Ai încredere că îți cunoști puterea. Pune-ți destinul în mâinile divinității pentru că te așteaptă un viitor minunat.

Citește și:

Rac - Tot ce trebuie să faci în aceste momente este să întrebi și să asculți. Nu ești niciodată singură, iar speranța este întotdeauna ascunsă în sufletul tău. Este datoria ta să o găsești și să ții de ea. Divinitatea știe de ce ai nevoie, ea te ghidează, te învață, te ajută.

Leu - Nu ești singură; există atât de multe persoane care abia așteaptă să te cunoască și să te iubească. Nu renunța. Mai ai puțin. Furtuna se va opri și pe cerul tău va apărea cel mai frumos curcubeu văzut vreodată.

Fecioară - Este momentul să înveți să te pui pe primul loc, să fii puțin egoistă și să încerci să alegi fericirea ta înaintea fericirii altora. Îndreaptă-ți atenția asupra activităților care îți pun zâmbetul pe buze.

Citește și:

Balanță - Poți trece peste acest moment, sper să nu renunți și să nu îți fie frică. Ridică-te de la pământ și mergi mai departe. Este o perioadă grea, nu o viață grea, să nu uiți niciodată asta.

Scorpion - Viața este foarte simplă. Ce dăruiești se întoarce înapoi la tine, așa că astăzi și în fiecare zi de acum înainte alege să dăruiești iubire, zâmbete, îmbrățișări. Ai tot ce îți trebuie pentru a rezolva orice provocări îți aduce viitorul.

Săgetător - Viața se schimbă în fiecare secundă... la fel și tu. Fiecare moment ne oferă un nou început și un nou sfârșit. În fiecare secundă ai o nouă șansă, profită de ea.

Capricorn - Nu, nu este prea târziu. Nu rămâi în urmă cu nimic. Te afli exact acolo unde trebuie să te afli. Fiecare pas și experiență sunt necesare. Capul sus și inima deschisă. Vor veni momente minunate, trebuie să fii pregătită pentru ele.

Citește și:

Vărsător - Amintește-ți că Universul este imens și că tu ești o stea strălucitoare în această lume. Că undeva cineva veghează asupra ta. Poate că este Cerul. Poate că este Dumnezeu. Poate că este Karma. Poate că este un spirit supranatural. Poate că este magie. Cert este că vei fi în regulă și, cel mai important, ești în siguranță. Va fi mai bine. Ai încredere.

Pești - În zilele în care nu mai poți, ia o pauză de la tot ce faci și petrece puțin timp cu tine însăți. Ascultă-ți gândurile, simte-ți emoțiile, intră în conexiune cu sufletul tău. Toate aceste momente mai puțin frumoase prin care treci te pregătesc, de fapt, pentru ceva minunat - pentru viitorul tău. Învață lecția, adună-ți puterile și nu te da bătută.

Citește și:

foto main: NASA images, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
10 Iunie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.