Setari Cookie-uri

10 Lucruri pe care le înveți treptat pe măsură ce renunți la tot ce nu mai poți controla

Este întotdeauna necesar să accepți când o parte din viața ta a ajuns la final. Să închizi ușa, să termini capitolul, să întorci pagina și să găsești puterea de a lăsa în trecut acele părți ale vieții tale care s-au terminat. 

Este momentul să îmbrățișezi adevărul: ce s-a întâmplat este incontrolabil. Ce faci acum schimbă totul.

Da, știu că este dificil să renunți și să mergi mai departe - această este o călătorie pe care trebuie să o parcurgi, un proces cu care trebuie să ai multă răbdare și în urma căruia vei învăța foarte multe lucruri interesante precum:

1. Cele mai puternice schimbări în viața ta se întâmplă atunci când decizi să preiei controlul asupra lucrurilor pe care le poți controla și să renunți la cele pe care nu le mai poți controla;

2. Majoritatea oamenilor se simt nefericiți pentru că refuză să accepte viața așa cum este ea acum, în momentul prezent.

3. Dacă îți faci griji prea mult despre ceea ce ar putea fi și ai prea multe întrebări cu privire la viitor, vei ignora și rata complet ceea ce este ACUM.

Citește și:

4. Când te pierzi în griji, este ușor să confunzi gândurile tale cu realitatea.

5. Cel mai mare obstacol în calea creșterii pe care trebuie să îl depășești vreodată este mintea ta. După ce vei depăși asta, vei putea depăși orice.

6. Aproape totul va funcționa din nou dacă te deconectezi pentru puțin timp de la trecut și înveți să trăiești în prezent și să îți numeri binecuvântările.

7. Este momentul să înțelegi că singurul lucru asupra căruia deții cu adevărat controlul ești chiar tu.

8. În cele mai multe cazuri, nu poți calma furtuna - și nici nu merită să încerci. Ce poți face, în schimb, este să te liniștești și furtuna va trece de la sine.

9. Deseori să te lași în voia sorții este cel mai bun cadou pe care îl poți face sufletului tău.

Citește și:

10. Să pășești pe un drum nou poate fi dificil, însă nu va fi mai dificil decât să rămâi într-o situație care nu îți mai face bine sau, și mai rău, nu mai există.

foto main: Tithi Luadthong, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
10 Iunie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.