Setari Cookie-uri

Doamne, nu știu ce mă așteaptă în viitor, dar mă bazez pe tine. Viața mea este în mâinile tale

Nu știu ce planuri ai pentru mine. Nu știu cum vor fi următoarele luni, dar mă bazez pe tine pentru a îmi oferi puterea și răbdarea de care am nevoie pentru a trece și peste asta. 

Nu știu dacă îmi vei răspunde rugăciunilor sau dacă vei continua să mă duci într-o altă călătorie pentru care nu sunt pregătită. Nu știu dacă îmi vei elibera sufletul sau mă vei supune la un alt test dificil.

Promit să am încredere în tine. Promit să îmi pun destinul în mâinile tale. Promit să încerc să conectez toate punctele, să înțeleg imaginea în ansamblu și să urmez semnele pe care mi le-ai trimis... însă recunosc că am obosit.

Nu știu cât mai pot duce. Mintea mea a obosit. Inima mea a obosit. Sufletul meu a obosit.

M-am săturat să plâng. M-am săturat de aceleași lecții. M-am săturat să trec prin aceleași probleme.

Nu știu ce mă așteaptă în viitor, însă sunt pregătită ca lucrurile să se schimbe. Sunt pregătită ca viața mea să înceapă să aibă sens. Sunt pregătită să fac pace cu trecutul și să mă bucur de viitor. Tânjesc după stabilitate.

Citește și:

Știu că indiferent de situație voi fi bine... pentru că tu ești alături de mine necondiționat. Contez pe tine. Știu că mă ghidezi în momentele grele așa cum ai făcut-o până acum. Sunt pregătită pentru o minune care să ridice toată greutatea de pe umerii meu.

Mă bazez pe tine. Mă bazez pe generozitatea ta. Mă bazez pe iertarea ta. Mă bazez pe surprizele tale magnifice. Mă bazez pe iubirea ta.

Nu știu ce mă așteaptă în viitor, dar vreau să fie mai luminos și mai bun decât ceea ce îmi imaginasem eu. Mă bazez pe tine să îmi transformi viața. Mă bazez pe tine pentru că în adâncul sufletului meu știu că tu mă vrei fericită; tu știi de ce am nevoie pentru a avea sufletul liniștit.

Nu știu ce mă așteaptă în viitor, dar am încredere că tu îmi asculți rugăciunile și că îngerii mei mă protejează. Știu că ești acolo și că mă veghezi. Știu că sunt parte din Univers și că mă iubești așa cum și eu te iubesc pe tine.

Citește și:

foto main: AnyRama, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
12 Iunie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.