Setari Cookie-uri

5 Lucruri care se întâmplă în momentul în care înveți să fii singură

Nu-ți fie teamă de singurătate. Este cel mai frumos cadou pe care ți-l poate oferi Dumnezeu. 

Iată care sunt cele mai importante lucruri care se întâmplă în momentul în care nu doar că accepți singurătatea, ci și înveți să te bucuri de ea:

1. Îți dezvolți anumite puteri de care ai nevoie și nu știai că le poți avea

Da, poate fi înfricoșătoare această perioadă. Însă tocmai acesta este motivul pentru care poți învăța; uenori lucrurile înfricoșătoare sunt cele corecte, cele de care ai nevoie, cele care te ajută cel mai mult să crești, să te dezvolți, să crezi în tine, să devii cea mai bună versiune a ta.

2. Relațiile cu oamenii din jurul tău devin mai puternice, mai închegate. Nu mai există codependență

O relație sănătoasă (fie că vorbim despre una de iubire, de prietenie, de familie, de muncă profesională) nu te restricționează, nu încearcă să te schimbe, nu îți pune piedici.

Citește și:

Prea des asociem dragostea cu limitările: "Dacă mă iubește, se va schimba", "Dacă mai iubește, va face ce spun eu.". Însă aceasta nu este o iubire reală și sănătoasă. Nici vorbă. Învățând să trăiești singură reușești să devii mai sigură pe tine și, implicit, să fii mai sinceră cu oamenii din jurul tău, să știi ce îți dorești de la ei și să oferi ce poți oferi și nimic mai mult.

3. Înveți că singurătatea nu înseamnă tristețe, depresie, anxietate

O persoană se poate simți singură chiar și atunci când este înconjurată de 20 de persoane pe care le știi. Este întotdeauna mai bine să fii singură decât să fii într-o companie nepotrivită.

4. Găsești spațiul intelectual pentru a îți susține propriile decizii

Citește și:

Când ești înconjurată non stop de alți oameni, îți poate fi greu să fii tu însăți, să îți dai seama de ce ai nevoie, să iei deciziile pe care le consideri potrivite pentru tine. În cele din urmă, ești pe drumul cel bun în viață în momentul în care alegi să te lași condusă doar de ce îți dictează inima.

5. Ajungi să experimentezi mai mult din viața ta

Una dintre cele mai grele provocări cu care ne confruntăm este că nu știm să trăim în propria piele - însă, atunci când ai timp doar pentru tine, înveți să fii prezentă, să fii aici, chiar acum, indiferent de locul în care te afli.

foto main: pixabay

Vizionare placuta


Kudika
13 Iunie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.