Setari Cookie-uri

7 Mantre puternice pentru fiecare zi a săptămânii (15-21 iunie)

Rostește câte o mantră în fiecare dimineață și vei vedea cum totul se va schimba în bine.

Am pregătit pentru tine 7 mantre simple, însă extrem de puternice, pentru fiecare zi a acestei săptămâni astfel încât să reușești să faci față cu brio tuturor provocărilor ce vor urmă, să înveți din ele și să ai curajul să lupți pentru ceea ce îți dorești.

Mantră pentru ziua de luni:

Dacă asupra trecutului pe care l-am trăit nu mai am niciun control și posibilitatea de a alege, în privința prezentului și a viitorului pot decide. Astăzi aleg fericirea, bucuria, iubirea.

Mantră pentru ziua de marți:

Cel mai mare cadou pe care mi-l pot oferi este iubirea necondiționată. Aleg să mă accept pentru ceea ce sunt, să cred în mine, să fiu fericită cu mine însămi și să mă bucur de fiecare clipă pe care o trăiesc singură.

Mantră pentru ziua de miercuri:

Citește și:

Preiau controlul asupra vieții mele. Oricât de dificil ar fi, aleg să acționez în ciuda fricilor, să merg mai departe, să lupt în fața obstacolelor și să nu renunț până când nu ajung acolo unde îmi doresc.

Mantră pentru ziua de joi:

Mintea mea este plină de gânduri iubitoare și încrezătoare care se reflectă în viața mea. În sufletul meu nu există loc pentru ură, dispreț, negativism. Radiez iubire și ofer dragoste necondiționată.

Mantră pentru ziua de vineri:

Eu dețin controlul asupra vieții mele. Eu singură iau cele mai bune decizii pentru mine și viața mea și dețin suficiente resurse pentru a demara schimbările potrivite mie.

Mantră pentru ziua de sâmbătă:

Mă eliberez de tot ceea ce nu mai servește sufletului și scopului meu, de tot ce m-a împiedicat să fiu cu adevărat fericită. Chiar acum, îmi permit mie însămi un nou început. Știu că pot face noi alegeri, noi pași și mă pot îndrepta într-o nouă direcție dacă simt că este ceea ce sufletul meu își dorește.

Citește și:

Mantră pentru ziua de duminică:

Am o energie incredibilă care mă ajută să mut munții din loc. Pe măsură ce timpul trece, energia mea rămâne cu mine, iar eu sunt din ce în ce mai creativă, fericită și entuziastă să îmi pot îndeplini visurile. Energia mea atrage numai lucruri bune în viața mea.

foto main: AstroStar, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
14 Iunie 2020
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.