Setari Cookie-uri

Ziua în care alegi să nu îl mai aștepți să se întoarcă este ziua în care începi sa mergi mai departe cu viața ta

Nu se va mai întoarce. Și cu cât accepți mai repede acest lucru, cu atât vei putea să treci peste durerea pe care o simte sufletul tău, să îți aduni bucățile frânte ale inimii și să mergi mai departe cu viața ta. 

Știu că există o parte din tine care își dorește ca el să realizeze ce a pierdut, să își ceară scuze sau să regrete tot ce ți-a făcut... însă vindecarea ta nu ar trebui să depindă de aceste lucruri.

Până când nu accepți că nu se va mai întoarce nu vei putea cu adevărat să continui. Învață să trăiești fără el. Nu este aici, a ales să plece... a ales să nu te mai aleagă, să nu mai lupte pentru iubirea voastră. Nu sta în același loc așteptându-l. Nu uita că timpul este prețios, viața ta nu se termină aici, ea merge mai departe.

Vreau să înțelegi că ce este al tău este pus deoparte. Unii oameni nu sunt făcuți să rămână o veșnicie în viața ta, ei vin doar pentru a te învăța lecții importante iar apoi, imediat ce și-au îndeplinit misiunea, își continuă drumul departe de tine.

Citește și:

Acceptă lecția, învață din ea, păstrează acele amintiri frumoase și deschide-ți sufletul pentru că te așteaptă atât de multe lucruri minunate, experiențe interesante de trăit, oameni speciali de întâlnit.

Nu îți pune fericirea pe spatele unei alte persoane. Fericirea depinde doar de tine.

Mai jos te voi lăsa cu un citat foarte important care vorbește despre iubirea adevărată:

"Toată lumea spune că dragostea doare, dar asta nu este deloc adevărat. Singurătatea doare... Respingerea doare... Să pierzi pe cineva doare... Indivia doare...

Toată lumea confundă aceste lucruri cu dragostea dar, în realitate, dragostea este SINGURUL lucru din lume care acoperă toată durerea și face pe cineva să se simtă minunat, din nou.

Dragostea este singurul lucru din lumea asta care NU DOARE..."

Citește și:

foto main: Daniel M. Nagy, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
15 Iunie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.