Setari Cookie-uri

Solstițiul de vară de pe 21 iunie ne spune că este momentul să ne conectăm cu Universul 

Este momentul să ne conectăm cu Universul 

Pe 21 iunie avem parte de cea mai lungă zi a anului 2020; această perioadă va veni cu o energie incredibilă și asta deoarece Polul Nord al Pământului va fi înclinat maxim către Soarele strălucitor. Potrivit legendelor vechi, solstițiul deschide portalul dintre acest tărâm și cel spiritual.

Natura va arată și ea o activitate mai intensă decât de obicei, convingându-ne să intrăm în conexiune cu ea astfel încât să ne ajute să ne regăsim, să ne redescoperim și să ne bucurăm de legătura strânsă pe care o putem avea cu Universul.

Astrele ne sfătuiesc să ne inspirăm din frumusețea naturii și să lucrăm la intuiția noastră

Ce trebuie să facem este să respirăm iubire, să profităm de abundența naturii și să ne dăm seama de ce avem nevoie pentru a fi cu adevărat fericiți. Soarele va străluci mai puternic ca niciodată, așadar putem valorifica energiile sale pentru a ne revitaliza trupurile și mințile și a ne curăța sufletele.

Citește și:

Energiile puternice dezlănțuite ne vor încuraja să renunțăm la toate măștile și să vorbim deschis despre ceea ce simțim. Avem ocazia să ne urmăm visurile și să luptăm pentru ceea ce ne dorim. De asemenea, vom fi influențați pozitiv să primim și să acceptăm sfaturi cu mintea deschisă deoarece ne vor fi de mare ajutor pe viitor.

Este momentul să ne conectăm cu Universul

Aceasta este o perioadă benefică pentru noi deoarece ne ajută să înțelegem că suntem parte din Univers; suntem praf de stele și energie divină. Tot ce transmitem în Univers primim înapoi. De aceea este foarte important ca din sufletele noastre să eliberăm doar iubire, bucurie, zâmbete, emoții și sentimente pozitive. Cu noi începe și se termină iubirea adevărată. Fiecare lucru pe care îl facem, fiecare decizie pe care o luăm, fiecare schimbare de care ne agățăm ne poate aduce mai aproape de împlinirea visurilor și, implicit, de transformarea noastră ca persoane.

Citește și:

foto main: pixabay

Vizionare placuta


Kudika
16 Iunie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.