Setari Cookie-uri

9 Mici obiceiuri care îți fură fericirea și te seacă de energie

Acesta este un nou început. Un nou sezon. Lucrurile se vor schimba pentru tine, însă trebuie să faci și tu ceva în acest sens. 

Amintește-ți, devii cecea ce faci în mod repetat. Dacă obiceiurile tale nu te ajută să crești, să evoluezi, să te dezvolți, să înveți lucruri noi, atunci poate că ar trebui să le schimbi. Iată câteva obiceiuri care ti-au furat fericirea în ultima perioadă:

1. Rămâi concentrată doar asupra lucrurilor pe care le știi. Când încetezi să mai înveți, încetezi să trăiești o viață semnificativă.

2. Nu accepți schimbările inevitabile și necesare. Întotdeauna aceste schimbări vor fi dure. Dar ele sunt incredibil de importante pentru tine.

3. Le permiți oamenilor din jurul tău să definească viața ta și să ia decizii pentru tine. Nu uita că singură persoană care deține frâiele vieții tale ești chiar tu.

4. Te concentrezi pe poveștile celor din jurul tău, cu excepția propriei tale persoane. De ce faci asta? De ce nu te pui pe loc?

Citește și:

5. Ești atentă la fiecare problemă minusculă. Fericirea (sau nefericirea) noastră depinde de atitudinea pe care o avem cu privire la viață și nu de circumstanțele noastre.

6. Rămâi alături de cineva care te rănește încontinuu. Uneori trebuie să te îndepărtezi de oamenii care îți fac rău nu pentru că nu îți pasă de ei, ci pentru că îți pasă mai mult de tine.

7. Oferi mai multă iubire oamenilor din jurul tău decât îți oferi ție. Viața devine mult mai ușoară când te pui pe primul loc, când alegi să fii propriul tău prieten. Nu uita niciodată de tine.

8. Te aștepți ca toți oamenii din jurul tău să fie la fel de amabili și grijulii cum ești tu. Vei fi întotdeauna dezamăgită dacă așteptările tale sunt atât de mari. Oamenii fac întotdeauna ce este mai bine pentru ei, nu ce este mai bine pentru ține.

Citește și:

9. Te aștepți să nu pierzi niciodată în viață. Este incredibil de dificil de acceptat și de înțeles uneori, însă există un motiv pentru toate. Nu uita că Universul știe întotdeauna de ce ai nevoie.

foto main: OLaLa Merkel, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
16 Iunie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.