Setari Cookie-uri

8 Lucruri pe care ar trebui să ți le spui în fiecare dimineață pentru restul anului

Locul în care te va găsi finalul de an depinde de atitudinea și răspunsul tău la ce ți se întâmplă în fiecare zi. 

1. Nu ești aceeași persoană care ai fost acum un an, o lună sau chiar o săptămână. Zi de zi te schimbi, crești, evoluezi. Experiențele nu se vor opri niciodată. Așa este viața. Iar acele momente care par cele mai dificile sunt cele de pe urma cărora ai cel mai mult de învățat.

2. Scopul tău nu ar trebui să fie să scapi de toate gândurile tale negative și de problemele cu care te confrunți. Este imposibil să faci asta. Scopul este să îți schimbi modul în care răspunzi la toate acestea.

3. Fericirea nu începe cu o relație, o vacanță, un loc de muncă sau mai mulți bani. Fericirea începe cu tine. Dacă vrei să fii cu adevărat fericită, trebuie să schimbi modul în care privești viața.

4. Nu vei fi întotdeauna o prioritate pentru alți oameni... și de aceea trebuie să fii o prioritate pentru tine. Învață să te respecți, să ai grijă de tine și să devii cea mai bună prietenă a ta. Tu contezi. Sufletul tău contează. Alege-te zi de zi, clipă de clipă.

Citește și:

5. Cu cât trece timpul cu atât devii mai prezent în viața ta. Viața te trezește pe măsură ce înaintezi în vârstă.

6. Iubește ceea ce faci până când vei reuși să faci ceea ce iubești cu adevărat. Iubește locul în care te afli până când vei reuși să ajungi acolo unde îți dorești cu adevărat. Iubește oamenii cu care ești până când vei reuși să fii cu oamenii pe care îi iubești cu adevărat.

7. Când vei privi în trecut la acest ani să nu te gândești la durerea pe care ai simțit-o. Gândește-te la puterea pe care ai dobândit-o și despre care nici măcar nu știai și bucură-te de faptul că ai ajuns atât de departe. Ai trecut prin adevărate furtuni și încă mergi mai departe. Ești acolo unde trebuie să fii. Ești incredibilă.

Citește și:

8. Privește în jur și învață să fii recunoscătoare pentru momentul prezent. Învață să fii recunoscătoare pentru sănătatea ta, pentru familia ta, pentru prietenii tăi, pentru casa ta. Nimic nu va dura o veșnicie.

foto main: Zolotarevs, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
19 Iunie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.