Setari Cookie-uri

7 Mantre puternice pentru fiecare zi a săptămânii (22-28 iunie)

O să mă pun pe picioare. Iar și iar. Cu cât mai repede îmi revin din probleme, cu atât mai repede o să ajung către ce mă îndrept în viață.

Rostește câte o mantră în fiecare dimineață și vei vedea cum totul se va schimba în bine.

Am pregătit pentru tine 7 mantre simple, însă extrem de puternice, pentru fiecare zi a acestei săptămâni astfel încât să reușești să faci față cu brio tuturor provocărilor ce vor urmă, să înveți din ele și să ai curajul să lupți pentru ceea ce îți dorești.

Mantră pentru ziua de luni:

Știu că sunt puternică. Știu că voi trece și peste asta. Am puterea în inima mea de a crea realitatea pe care mi-o doresc, controlându-mi energia și emoțiile.

Mantră pentru ziua de marți:

O să încetez să mă concentrez pe cât de stresată sunt și o să-mi amintesc cât de binecuvântată sunt. A mă plânge nu îmi va schimba realitatea, dar o atitudine pozitivă da.

Citește și:

Mantră pentru ziua de miercuri:

Sunt călăuzită de Univers să îmi folosesc intuiția și să inițiez acțiuni inspirate pentru a-mi îndeplini dorințele.

Mantră pentru ziua de joi:

Am tot ce îmi trebuie pentru a face din ziua de astăzi cea mai bună zi a vieții mele. Am tot ce îmi trebuie pentru a rezolva orice provocări mi-ar aduce ziua.

Mantră pentru ziua de vineri:

Mă simt binecuvântată și ocrotită. Sufletul meu este împăcat. Universul mă protejează și este alături de mine la fiecare pas.

Mantră pentru ziua de sâmbătă:

O să mă pun pe picioare. Iar și iar. Cu cât mai repede îmi revin din probleme, cu atât mai repede o să ajung către ce mă îndrept în viață.

Mantră pentru ziua de duminică:

Nu pot să controlez cu exactitate ce se întâmplă în viață, însă pot controla felul în care reacționez la tot ce mi se întâmplă. În reacția mea este puterea mea cea mai mare.

Citește și:

foto main: Teo Tarras, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
21 Iunie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.