Setari Cookie-uri

O femeie cu inima zdrobită este cea mai puternică femeie din lume

A trecut prin iad și a reușit să meargă mai departe. S-a ridicat de la pământ și și-a continuat viața. Acum știe că orice s-ar întâmplă va fi în bine. Va supraviețui. Pentru că sufletul ei este mai puternic ca niciodată.

Există un motiv pentru care a construit în jurul sufletului ei niște ziduri atât de înalte și pentru care nu le dărâma atât de ușor. Există un motiv pentru care își păzește inima cu așa ardoare.

Există un motiv pentru care nu își mai pune sufletul pe tavă. A fost rănită în trecut. Poartă durerea cu ea ca o amintire constantă că s-ar putea întâmpla din nou. Întreaga ei experiență cu viața a fost atât de dureroasă încât nu mai poate avea încredere în nimeni altcineva. Pentru că știe că dacă va cădea din nou la pământ s-ar putea să nu își mai poată reveni.

Există un motiv pentru care are grijă de inima ei. Nu îi mai este teamă de ce spun oamenii din jurul ei pentru că știe că ea este cea mai importantă; alege întotdeauna să se pună pe primul loc pentru că prea mult timp a ales să protejeze alte persoane și, în cele din urmă, acestea au rănit-o cel mai tare și apoi au plecat din viața ei.

Citește și:

Există un motiv pentru care nu își mai deschide sufletul. Nimeni nu a protejat-o niciodată așa cum se protejează ea. Armura ei devine din ce în ce mai puternică pentru că doar ea știe prin ce a trecut și nu mai vrea să simtă ce a simțit în momentele dificile.

Există un motiv pentru care nu mai are încredere în oameni. A iubit cum nu a iubit nimeni din această lume, a oferit tot ce a avut mai bun, a ales de fiecare dată cu sufletul pentru ca la final inima să îi fie zdrobită. A avut atât de multă încredere în oamenii din jur și la schimb a primit doar dezamăgire și durere.

Există un motiv pentru care merge mai departe fără să îi mai pese de nimeni. A trecut prin iad singură, fără să fie sprijinită de nimeni. După atâta suferință, a reușit să găsească puterea de a se ridica de la pământ și de a merge mai departe. Iar acum este mândră de toată durerea ei - pentru că a transformat-o în femeia independentă care este astăzi, femeia care știe ce își dorește de la viață, care nu are nevoie de un bărbat pentru a fi fericită, care își înțelege sufletul și știe că ea singură este suficientă.

Citește și:

foto main: Look Studio, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
22 Iunie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.