Setari Cookie-uri

Mulțumește-i lui Dumnezeu pentru toată durerea pe care ai simțit-o. Așa ai devenit mai puternică

Mulțumește-i lui Dumnezeu pentru toate ușile închise. Nu trebuia să le deschizi tu pentru că te-ar fi pus pe un drum pe care nu voiai să mergi. 

Mulțumește-i lui Dumnezeu pentru inima ta. Pentru că este atât de rezistentă, atât de puternică. Pentru că încă bate în ciuda tuturor bătăliilor avute în viață și a momentelor numeroase în care a fost frântă, făcută bucăți.

Mulțumește-i lui Dumnezeu pentru brațele tale. Pentru faptul că oferi cele mai frumoase îmbrățișări. Pentru iubirea pe care o poți arăta cu ele.

Mulțumește-i lui Dumnezeu pentru dragostea pe care o simte sufletul tău. Pentru capacitatea de a ierta, de a se deschide, de a oferi cea mai pură și mai frumoasă dragoste. Pentru felul în care își dorește să ajute și să ofere tot ce are mai bun.

Mulțumește-i lui Dumenzeu pentru toată durerea. Pentru nopțile în care lacrimile au curs șiroaie. Pentru zilele în care nu te-ai putut ridica din pat. Pentru momentele în care ți-a fost teamă de viitorul tău. Pentru că toate aceste situații te-au făcut mai puternică și te-au transformat în femeia incredibilă care ești astăzi.

Citește și:

Mulțumește-i lui Dumnezeu pentru nopțile în care ai fost singură, în care ți-ai pus atât de multe întrebări la care îți era imposibil să găsești răspunsuri. Pentru că acestea te-au ajutat să construiești în sufletul tău puterea de a merge mai departe.

Mulțumește-i lui Dumnezeu pentru oamenii care au plecat din viața ta. Da, au fost cele mai dificile momente, însă crede-mă că oamenii care te iubesc cu adevărat nu te-ar părăsi niciodată. Nu ți-ar face rău. Nu ți-ar distruge sufletul fără să le pese.

Mulțumește-i lui Dumnezeu pentru că este alături de tine. Că te ascultă când vorbești cu el, că te îndrumă când nu știi încotro să mai mergi, că în el găsești puterea și inspirația de care ai nevoie și, cel mai important, că îți reamintește de fiecare dată că ești iubită.

Citește și:

foto main: Anna Ismagilova, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
22 Iunie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.