Setari Cookie-uri

Nu mai încerca să schimbi pe cineva care nu vrea să se schimbe

Învață să te iubești necondiționat. Pentru tot ce ești. Să ai cea mai frumoasă relație cu tine însăți. Să te pui pe primul loc și să alegi fericirea pentru tine... zi de zi, clipă de clipă. 

Nu îți mai face rău singură.

Nu mai încerca să schimbi pe cineva care nu vrea să se schimbe.

Nu mai încerca să oferi șanse cuiva care abuzează de iertarea ta.

Nu mai încerca să mergi pe același drum cu o persoană care nu știe cât valorezi.

Nu mai încerca să ridici de la pământ un om ce nu își dorește să își vindece sufletul.

Nu mai merge înapoi în locul în care inima ta a suferit cel mai tare.

Nu mai avea încredere în cuvintele pe care le auzi... pentru că sunt doar cuvinte, acțiuni nu au existat niciodată.

Nu îți mai distruge singură inima.

Meriți mai mult. Mult mai mult. Meriți tot ce este frumos pe această lume... pentru că ai oferit incredibil de multe. Meriți fericire, bucurie, veselie, iubire necondiționată. Meriți afecțiune, zâmbete, îmbrățișări adevărate. Meriți un bărbat care să te țină în brațe dimineața și să îți spună că este un norocos pentru că te-a întâlnit. Meriți lumea toată.

Citește și:

Nu rămâne în trecut. Iartă și mergi mai departe.

Îndreaptă-ți atenția asupra prezentului pentru că tot ce s-a întâmplat este deja în trecut. Singurul moment care există și care este important este acest moment. Învață să îți vindeci inima și să mergi mai departe. Învață să ai grijă de tine cum nu ai avut până acum. Învață să îți asculți sufletul și să găsești lucrurile de care ai nevoie pentru a fi fericită. Aceasta este o călătorie incredibilă, bucură-te de ea.

Învață să te iubești necondiționat. Pentru tot ce ești. Să ai cea mai frumoasă relație cu tine însăți. Să te pui pe primul loc și să alegi fericirea pentru tine... zi de zi, clipă de clipă.

Imaginea pe care ai tu despre tine, îţi aduce toate rezultatele pe care le ai. Nimeni nu va pune mai mult preţ pe tine decât pui tu, dacă tu ceri puţin de la viaţă, primeşti puţin. Cât şi ce crezi că meriţi, atât primeşti. Aşadar creşte mizele, cere mai mult, îndrăzneşte mai mult!

Citește și:

foto main: S. Splajn, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
23 Iunie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.