Setari Cookie-uri

5 Întrebări cruciale la care să răspunzi înainte de a începe să cauți din nou iubirea

Nu te grăbi, nu alerga după iubire din partea unui alt bărbat. Învață să lucrezi la tine. Să te bucuri de această etapă. Să îți urmezi visurile, să îți vindeci sufletul rănit și să te iubești pe tine însăți. Fă toate aceste lucruri și vei vedea cum vei atrage bărbatul potrivit pentru tine.

Iată care sunt cele mai importante întrebări la care ar fi bine să răspunzi înainte de a începe să cauți din nou iubirea:

1. Sunt pregătită pentru acest pas?

Este foarte important că acum să trăiești o viață împlinită, singură. Nu uita că un bărbat vine în viața ta pentru a aduce puțin mai multă fericire, nu pentru a te completa. Trăiești cu bucurie, cu pasiune? Te bucuri de viață? A fi pregătită înseamnă să fii bine cu viața ta așa cum este acum. Când ești pregătită, atragi bărbații potriviți și creezi relații fericite și de durată.

2. Sunt fericită?

Trebuie să fii fericită înainte de a găsi un bărbat fericit și de a construi o relație frumoasă cu el.

Cum poți fi fericită? Învață să îți schimbi perspectiva și să apreciezi ceea ce ai fără să te mai concentrezi pe ceea ce ai dori să ai. Cu cât ești mai fericită pe cont propriu cu atât vei aduce mai multă fericire în viitoarea relație.

Citește și:

3. Am setat limitele potrivite?

Fără limite potrivite te vei pierde în orice relație vei găși. Limitele sănătoase te vor ajuta să construiești relații sănătoase.

Iată câteva exemple de limite sănătoase:
- nu renunta la lucrurile care îți plac de dragul partenerului de cuplu;
- spune "Nu" sau "Da" când simți că trebuie să spui;
- fă regulat lucruri pe cont propriu sau doar cu prietenii;
- setează-ți propriile obiective și visuri;
- nu uita de pasiunile tale;
- respectă-ți propriile valori;
- petrece timp de calitate doar cu tine.

4. Mă iubesc?

Dacă nu te simți demnă de a îți oferi iubire, atunci vei intra într-o relație în care vei face compromisuri care te vor putea răni. Învață să fii bine cu tine, să te iubești necondiționat și să te bucuri de timpul petrecut singură înainte de a îți deschide din nou inima.

Citește și:

5. Știu ce îmi doresc de la o relație?

Știi cu ce fel de persoană îți dorești să trăiești? Știi cum vrei să te simți în relația ta? Știi cum vrei să îți trăiești viața atunci când ești într-o relație?

foto main: Tithi Luadthong, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
23 Iunie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.