Setari Cookie-uri

Netflix lanseaza trailerul animatiei Over the Moon

Filmul de animație va debuta în această toamnă pe Netflix

comunicat de presa:

Netflix și Pearl Studio au anunțat astăzi distribuția filmului de animație Dincolo de Lună / Over the Moon creat de Glen Keane, care se lansează în toamna aceasta. Christopher Curtis, Marjorie Duffield și Helen Park sunt autorii pieselor, iar compozitorul coloanei sonore este căștigătorul premiului Oscar® Steven Price.

  • Regizor: câștigătorul premiului Oscar® Glen Keane (Dear Basketball)
  • Producători: Gennie Rim (Dear Basketball), Peilin Chou (Abominable)
  • Autor: Audrey Wells (The Hate U Give)
  • Co-regizor: căștigătorul premiului Oscar® John Kahrs (Paperman)
  • Producători executivi: Janet Yang (The Joy Luck Club), Glen Keane, Ruigang Li, Frank Zhu, Thomas Hui
  • Piesele de: Christopher Curtis (Chaplin), Marjorie Duffield, Helen Park (K POP)
  • Coloana sonoră de: căștigătorul premiului Oscar® Steven Price (Gravity)
  • Rezumat: Animată de o hotărâre de neclintit și de pasiunea pentru știință, o fetiță isteață construiește o rachetă pe care vrea să o trimită pe Lună pentru a dovedi existența unei legendare zeițe selenare. Acolo, ea ajunge într-o căutare neașteptată și descoperă un ținut bizar al creaturilor fantastice. Regizat de animatorul legendar Glen Keane și produs de Gennie Rim și Peilin Chou, Dincolo de Lună / Over the Moon este o aventură muzicală emoționantă despre dorința de a merge mai departe, a îmbrățișa neașteptatul și puterea imaginației.
  • Distribuție: Cathy Ang (Fei Fei), Phillipa Soo (Chang'e), Robert G. Chiu (Chin), Ken Jeong (Gobi), John Cho (Dad), Ruthie Ann Miles (Mom), Margaret Cho (Auntie Ling), Kimiko Glenn (Auntie Mei), Artt Butler (Uncle) și Sandra Oh (Mrs. Zhong)

Despre Netflix

Citește și:

Netflix este liderul global al serviciilor de divertisment prin vizionare online, cu 183 de milioane de abonați din peste 190 de țări care se bucură de seriale, documentare și lungmetraje într-o mare varietate de genuri și limbi. Abonații au acces nelimitat la conținut, oricând și oriunde, pe orice tip de dispozitiv conectat la internet. Aceștia pot reda, întrerupe și relua vizionarea, fără publicitate sau angajamente.

Despre Pearl Studio

Pearl Studio este unul dintre cei mai importanți creatori de divertisment animat pentru piața globală și a finalizat recent Abominable, o coproducție DreamWorks Animation, regizată de Jill Culton, care a fost lansată pretutindeni prin Universal Pictures în septembrie 2019. În prezent, studioul produce, de asemenea, Dincolo de Lună / Over the Moon, un eveniment de lungmetraj muzical animat regizat de animatorul legendar și regizorul Glen Keane, câștigător al premiului Oscar.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
24 Iunie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.