Setari Cookie-uri

10 Mesaje de la Univers de citit de 10 ori pe zi până ce distrug barierele construite în jurul inimii tale

... și îți pătrund adânc în suflet.

Fericirea nu începe cu o relație, o vacanță, un loc de muncă sau mai mult bani. Fericirea începe cu modul în care gândești și cu ceea ce îți spui în fiecare zi.

Iată care sunt cele mai importante mesaje trimise de Univers către tine. Citește-le de cel puțin 10 ori în fiecare zi pentru a trece de barierele construite în jurul inimii tale și a îți pătrunde adânc în suflet și a îl vindeca:

1. Bucură-te de ziua de azi! Trăiește așa încât să răspândești în jur lumină și energie bună, ajută-i pe alții care au nevoie de tine, iubește-i, încurajează-i. Nu face nimic în exces, păstrează măsura în toate și gândește pozitiv.

2. Pacea în lumea întreagă începe cu o singură persoană. Cu cât ești mai împăcată cu tine însăți, cu atât aduci mai multă pace în lumea ta.

Citește și:

3. Ești mai puternică decât crezi. Mergi mai departe cu planurile tale și bucură-te de drumul care ți se deschide în față.

4. Nu poți crea viața visurilor tale dacă nu știi ce îți dorești. Incearcă să fii mult mai atentă la deciziile pe care vrei să le faci și să te întrebi dacă acestea chiar te ajută să ajungi acolo unde îți dorești.

5. Trebuie să te iubești mai întâi pe tine pentru a iubi pentru altcineva. Trebuie să înveți să ai încredere mai întâi în tine pentru ca mai târziu să poți avea încredere în altcineva. Trebuie să înveți să renunți la trecut și să te concentrezi asupra prezentului.

6. Vei trece prin multe. Vei învață lecții importante. Vei suferi. Și când vei ajunge să înțelegi că trebuie doar să accepți tot ce se întâmplă și să nu mai ignori semnele Universului, atunci vei începe să trăiești cu adevărat.

Citește și:

7. Nu uita că tu ești responsabilă pentru tot ce ai în viața ta - nu ai vrea să fii înconjurată de liniște, de iubire, de pozitivitate? Să ai o aură minunată, mai frumoasă că niciodată?

8. Oprește-te din a avea visuri micuțe pentru că îți este teamă să ieși din zona de confort. Această perioadă este una în care ieși din carapacea ta. Este timpul să te ridici în fiecare dimineață cu gândul că nu știi ce se va întâmpla astăzi.

9. Atunci când vei înțelege și vei accepta că tot ce ți se întâmplă se întâmplă cu un motiv, îi vei permite Universului să aibă cu adevărat grijă de tine. Vei putea să te iubești pe tine pentru a îi iubi și pe cei din jurul tău.

10. Chiar și în cele mai dificile momente trebuie să găsești ceva frumos de care să îți agăți inima. Vei deschide o mulțime de uși în această viață și nu toate vor veni cu lucruri frumoase. Nu îți pierde răbdarea în timp ce aștepți ca lucrurile să se aranjeze așa cum îți dorești.

Citește și:

foto main DreamcatcherDiana, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
26 Iunie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.