Setari Cookie-uri

Ce vei simți când vei găsi iubirea pe care o meriți?

Mi s-a făcut pielea de găină. 

Bărbatul pe care îl meriți nu îți va trimite mesaje mixte. Nu va avea chef de jocuri și nici de dramă. Nu îți va da speranțe false, nu va face promisiuni pe care nu le va respectă. Bărbatul pe care îl meriți va face lucruri la care nici măcar nu te aștepți... pentru că iubirea lui va fi sinceră și nu te va face să îți pui întrebări dificile.

Bărbatul pe care îl meriți nu te va răni niciodată. Nu te va lăsa cu cicatrici sau traume. Nu îți va face rău. Nu va fi nici imatur și nici copilăros. Nu te va lăsa să plângi știind că o faci din cauza lui. Nu va pleca de lângă tine atunci când lucrurile se vor înrăutăți.

Bărbatul pe care îl meriți nu va aduce în viața ta incertitudini. El știe ce își dorește și de ce. Iubirea lui pentru tine va fi mai frumoasă ca niciodată. Te vei putea baza pe el. Nu te va judeca niciodată. Nu te va distruge. În schimb, te va accepta și te va prețui mai mult ca niciodată. Îți va asculta neliniștile și va fi acolo pentru tine necondiționat. Nu se va întreba niciodată dacă ești suficient de bună pentru el sau dacă îl meriți.

Citește și:

Bărbatul pe care îl meriți te va privi ca și cum ai fi cel mai frumos cadou primit de la viață, ca și cum defectele tale te-ar face mai frumoasă, mai specială. În ochii lui vei fi unică.

Bărbatul pe care îl meriți te va ține de mână prin cele mai dificile momente ale vieții. Te va întâlni întotdeauna la jumătatea drumului. Îți va atinge sufletul și îți va proteja inima. Va depune efort și va dărâma toate zidurile pe care le-ai construit în jurul tău de teama de a nu mai fi din nou rănită. Te va privi cu blândețe în ochi și îți va spune cât de mult însemni pentru el.

Bărbatul pe care îl meriți va fi incredibil în simplitatea lui.

foto main: Kate Kultsevych, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
27 Iunie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.