Setari Cookie-uri

7 Mantre puternice pentru fiecare zi a săptămânii (29 iunie - 5 iulie)

Învăț cine sunt, ce sunt și de ce am nevoie pentru a fi fericită. Îi sunt recunoscătoare Universului pentru fiecare provocare și fiecare binecuvântare de până acum.

Rostește câte o mantră în fiecare dimineață și vei vedea cum totul se va schimba în bine.

Am pregătit pentru tine 7 mantre simple, însă extrem de puternice, pentru fiecare zi a acestei săptămâni astfel încât să reușești să faci față cu brio tuturor provocărilor ce vor urmă, să înveți din ele și să ai curajul să lupți pentru ceea ce îți dorești.

Mantră pentru ziua de luni:

Mă iubesc. Știu că inima mea este fericită. Am tot ce am nevoie. Sunt recunoscătoare pentru călătoria pe care Universul mi-o oferă zi de zi.

Mantră pentru ziua de marți:

Răsăritul îmi dă încredere. Orice provocare apare în calea mea, știu că în mine este puterea pentru a o accepta și, cel mai important, pentru a o depăși. Astăzi învăț și cresc.

Citește și:

Mantră pentru ziua de miercuri:

Când lucrurile sunt dure, trebuie să fiu mai dură. Nu vreau o viață ușoară, vreau doar putere de a îndura o viață grea care duce către succes.

Mantră pentru ziua de joi:

Învăț cine sunt, ce sunt și de ce am nevoie pentru a fi fericită. Îi sunt recunoscătoare Universului pentru fiecare provocare și fiecare binecuvântare de până acum.

Mantră pentru ziua de vineri:

Viața este așa cum este. Astăzi învăț să o accept. Învăț din greșelile făcute și merg mai departe. Nu contează ce s-a întâmplat, ceea ce contează cu adevărat este ce voi face de acum înainte.

Mantră pentru ziua de sâmbătă:

Respir profund și învăț să îmi fac tot mai puține griji. Îmi antrenez mintea pentru a învăța lecția din fiecare situație și pentru a profita de pe urma ei.

Citește și:

Mantră pentru ziua de duminică:

Nu renunț la speranțele și visurile mele. Nu renunț la mine. Mă ridic de la pământ și merg mai departe indiferent de cât de dificil este drumul meu.

foto main: Zolotarevs, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
28 Iunie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.