Setari Cookie-uri

Evenimentele astrologice din iulie 2020 vor schimba destine. Sfatul Universului pentru fiecare zodie in parte

Întrebarea este: suntem pregătiți pentru tot ce urmează?

Până acum 2020 a fost anul schimbării pentru majoritatea zodiilor. Urmează o perioadă la fel de intensă, cu transformări care vin pentru a ne schimba drumul în viață și a ne învață lecții importante.

Evenimentele astrologice care vor avea loc în luna iulie aduc cu ele un val de energie incredibil de care mulți dintre noi ar trebui să profităm. Iată care sunt acestea și cum ne vor influența:

2 iulie 2020: Saturn intră în Capricorn și va rămâne în această zodie până la finalul lunii decembrie. Vom observa că problemele avute în lunile precedente (în special în martie) ne vor agita din nou sufletele. Este foarte important să învățăm să le rezolvăm astfel încât să le lăsăm în trecut o dată pentru totdeauna.

Citește și:

3-7 iulie 2020: Sirius se va alinia cu Soarele. Pe măsură ce Soarele ne oferă lumină, energie și ne umple de viață, Sirius ne va întineri sufletele. Este un moment foarte bun pentru a fi mai atenți la lucrurile care ne fac fericiți.

5 iulie 2020: Luna plină în Capricorn vine pentru a încheia capitole neplăcute. Tot ce am trăit până acum va fi lăsat în spate. Va fi o perioadă excelentă pentru noi începuturi, pentru schimbări importante și pentru a ne detoxifica sufletele.

12 iulie 2020: Mercur își reia mersul direct în zodia Rac. Vom experimenta o perioadă mai liniștită și o mai mare claritate cu privire la evenimentele din viața noastră. Schimbările nu ne mai sperie atât de mult.

20 iulie 2020: Luna Nouă în Rac vine cu începuturi noi pentru multe zodii. Ne vom simți inspirați să stabilim obiective noi în cadrul acestui eveniment astrologic. Cu toate acestea, Saturn va fi destul de activ și s-ar putea să transmită energie puternică, greu de acceptat. Vor fi momente în care ne vom simți destul de presați și agitați.

Citește și:

22 iulie 2020: Soarele intră în zodia Leu și vom simți cu toții puterea acestui semn zodiacal. Vom fi încurajați să luptăm pentru ceea ce ne dorim, să avem încredere în noi și să construim cea mai frumoasă relație cu noi înșine.

Sfatul Universului pentru fiecare zodie în parte

Berbec - Înainte să asculți de ceilalți, încearcă să îți asculți intuiția, pentru că ea rar se înșală. Nu se știe de unde vine, de unde știe ea ce și cum este mai bine, dar pur și simplu știe.

Taur - Bazează-te pe oamenii în care ai încredere, ei vor avea întotdeauna grijă de tine. În această perioadă încearcă să te înconjori de persoane frumoase, cu suflet bun.

Gemeni - Învață să îți asculți sufletul. În această perioadă încearcă să petreci mai mult timp singură. Ai posibilitatea de a îți pune ordine în gânduri și în idei.

Citește și:

Rac - Îndreaptă-ți atenția asupra lucrurilor care contează cu adevărat. Cele mai bune și mai frumoase lucruri din lume nu pot fi văzute sau atinse. Trebuie să le simți cu inima.

Leu - Nu îți fie teamă să îți asumi riscuri. Totul se schimbă, nimic nu este fix. Dacă nu profităm de schimbare vom deveni victimele ei.

Fecioară - Găsește curajul de a-ți urma inima și intuiția. Cumva ele știu deja ceea ce îți dorești cu adevărat să devii. Restul este pe plan secund.

Balanță - Crede în tine. Crede că poți fi fericită. Crede că meriți ceva mult mai bun. Crede că inima ta este mai puternică ca niciodată.

Scorpion - Nu te lăsa condusă de probleme. Lasă-te, în schimb, condusă de visuri. Îndrăznește să ieși din zona de confort și să lupți pentru ce îți doreșți.

Citește și:

Săgetător - Ai răbdare, nu grăbi lucrurile. Eșți acolo unde trebuie să fii; puțon câte puțin și totul se va aranja în favoarea ta.

Capricorn - Nu te limita. Mulți oameni se limitează la ceea ce cred ei că pot să facă. Poți să mergi atât de departe cât te lasă propria ta minte. Amintește-ți: ceea ce crezi, poți obține!

Vărsător - Nu alerga prea mult după ce îți lipsește. În schimb, învață să te bucuri de lucrurile mărunte din viața ta. Acestea fac întotdeauna diferența.

Pești - Nu te mai baza pe ce spun cei din jurul tău, învață să îți trăiești viața așa cum îți dorești. Ascultă-ți instinctul de acum înainte și o să fii mai împăcată!

foto main: Scharfsinn, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
29 Iunie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.