Setari Cookie-uri

Uneori Dumnezeu îți spune NU pentru a îți proteja sufletul

Uneori Dumnezeu îți spune "Nu" pentru că știe că lucrurile pe care și le dorește inima ta ar putea în cele din urmă să îi facă doar rău. Oamenii de care simți că ai cea mai mare nevoie ți-ar face cel mai mult rău. 

Uneori Dumnezeu îți spune "Nu" pentru că vrea să te învețe cât de mult contează să ai răbdare, cum să prețuiești lucrurile cu adevărat importante, cum să accepți ce s-a întâmplat, să găsești puterea în sufletul tău și să o iei de la capăt. Tu ești mai puternică decât crezi.

Uneori Dumnezeu îți spune "Nu" pentru că știe că dacă îți va spune "Da" nu vei crește cu aceeași înțelepciune, putere, perseverență, curaj și rezistență. Nu vei fi cea mai bună versiune a ta dacă nu reușești să îți vindeci singură inima, să te eliberezi de trecut și să depășești durerea pe care o simți în aceste momente.

Uneori Dumnezeu îți spune "Nu" pentru că vrea să cauți în adâncul sufletului tău răspunsurile. Vrea să crezi în puterea ta, să îți dai seama că tu singură poți face atât de multe. Tu singură te poți vindeca. Tu singură poți alege drumul pe care îți dorești să mergi mai departe. Tu singură poți găsi răspunsurile la acele întrebări dificile. Tu singură poți lua deciziile care să te ajute în viață. Tu singură îți poți împlini visurile.

Citește și:

Uneori Dumnezeu îți spune "Nu" pentru că vrea să te binecuvânteze cu lucruri mult mai bune decât ceea ce ceri tu. El are un plan special pentru tine, ai încredere în el? Uneori, "Nu" este un mare "Da" deghizat. Uneori acesta vine cu durere, însă după durere urmează o surpriză minunată. Uneori "Nu" este mai degrabă un "Nu chiar acum"... este un răspuns întârziat pentru că El simte că nu ești pregătită.

Uneori Dumnezeu îți spune "Nu" pentru că vrea să te îndepărteze de tot ce este toxic pentru tine, așteptând să te binecuvânteze cu ceva mult mai frumos. Acesta este modul lui de a îți spune că te iubește și că vrea doar să te protejeze de ceea ce nu poți avea.

Citește și:

foto main: Jacob_09, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
30 Iunie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.