Setari Cookie-uri

Cele mai norocoase zodii în iubire în luna iulie 2020

Luna iulie este una incredibil de frumoasă pentru trei zodii norocoase. Află dacă și tu te numeri printre ele.

Eșți curioasă dacă te afli printre ele?

Gemeni - Îți rezolvi problemele sentimentale

După o perioadă destul de dificilă, încărcată de emoții dificile și stări neplăcute, iată că în sfârșit răsare și soarele pe strada ta... și vine la pachet și cu un curcubeu mai puternic și mai frumos ca niciodată. Reușești să rezolvi problemele sentimentale pe care le aveai cu partenerul de cuplu ascultându-vă reciproc și făcând compromisuri astfel încât să vă întâlniți la jumătatea drumului. De acum înainte totul va fi mult mai ușor și mai simplu pentru amândoi.

Sfatul Universului pentru tine: nu-ți fie teamă să spui ce ai pe suflet. Vorbește fără perdea despre ceea ce simți și deschide-ți inima în fața omului pe care îl iubești.

Citește și:

Scorpion - Îți găsești sufletul pereche

Astrele sunt foarte darnice cu tine în ceea ce privește viața sentimentală... și trebuie să profiți de asta. Spre jumătatea lunii iulie, Cupidon este pregătit să îți facă o surpriză de-a dreptul minunată și să îți scoată în cale sufletul pereche. Este momentul să înveți să dărâmi toate acele ziduri pe care le-ai construit în jurul inimii tale și să nu îți fie teamă să iubești cu adevărat. Nu te gândi prea mult la viitor și învață să trăiești clipa. Alege să fii fericită acum pentru că acum este viața ta.

Sfatul Universului pentru tine: nu-ți fie teamă să fii vulnerabilă. Da-ți jos măștile și arată cine ești cu adevărat în fața persoanei de lângă tine.

Citește și:

Săgetător - Construiești cea mai frumoasă relație cu tine însăți

Vești bune, draga mea Săgetător. Astrele sunt de partea ta în ceea ce privește viața sentimentală și te ajută să construiești cea mai frumoasă relație din Univers - relația cu tine însăți. În următoarea perioadă încearcă să îți îndrepți atenția asupra ta, să înveți să te iubești necondiționat, să te asculți și să cauți să îți bucuri sufletul. Trăiește pentru tine și nu uita că iubirea se găsește deja în inima ta.

Sfatul Universului pentru tine: învață să fii egoistă și să te pui pe primul loc de data aceasta. Doar în momentul în care te iubești cu adevărat poți spune că ești pregătită să iubești și alte persoane.

Citește și:

foto main: Ironika, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
2 Iulie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.