Setari Cookie-uri

Astăzi alege-te pe tine. 5 Alegeri dificile care te vor face mai fericită

Alege să îți trăiești viața așa cum îți dorești. Nu ești un simplu pasager, ești un participant activ, un călător implicat în noile posibilități din fața sa.

1. Alege o atitudine care sa te ajute să mergi mai departe

Dacă faci asta, te vei ajuta singură să schimbi lucrurile nu doar în exterior, ci și în interior și, în final, îți vei da seama că doar așa vei putea să crești (și asta dincolo de luptele pe care nu le poți rezolva și de problemele pe care nu le poți controla).

2. Alege să te concentrezi doar pe ziua de astăzi

Acceptă faptul că nu experiența de astăzi nu îți permite să trăiești cu adevărat, ci regretul și resentimentele cu privire la ce s-a întâmplat ieri sau teama și spaima cu privire la ce îți poate aduce ziua de mâine.

3. Alege să faci următorul pas

Oamenii nu se vindecă brusc și încep să își ducă viața ideală peste noapte - ritualurile lor zilnice joacă un rol masiv în a face posibilă crearea vieții pe care doresc să o trăiască. Așadar, alege să dezvolți ritualuri zilnice care să te ajute să treci peste o problemă și să te păstreze ferm ancorată în situația ta actuală.

Citește și:

4. Alege să nu mai iei lucrurile atât de personal

A greși, a da cu piciorul unor șanse incredibile, a face greșeli și a dezamăgi oamenii dragi nu este ceva greșit - este ceva omenesc. Cu toții facem greșeli, important este să învățăm din ele, să acceptăm, să iertăm (dacă noi am fost cei răniți) și să mergem mai departe cu viața noastră.

5. Alege să fii în regulă cu faptul că viața este grea

Aceasta este viața - cu bune și cu rele, cu momente frumoase și momente mai puțin frumoase, cu iubiri și dezamăgiri... este cu de toate și tocmai de aceea este atât de interesantă. Învață să accepți că uneori nu poți controla anumite lucruri dificile și cel mai bun lucru pe care îl poți face pentru tine este să te lași purtată de vânt și să îți continui drumul.

Citește și:

foto main: Zolotarevs, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
3 Iulie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.