Setari Cookie-uri

7 Mantre puternice pentru fiecare zi a săptămânii (6-12 iulie)

Nu exista lucru mai bun pe care sa il faci pentru tine in afara de iubirea de sine. Astazi alege sa te accepti asa cum esti si sa te iubesti neconditionat.

Rostește câte o mantră în fiecare dimineață și vei vedea cum totul se va schimba în bine.

Am pregătit pentru tine 7 mantre simple, însă extrem de puternice, pentru fiecare zi a acestei săptămâni astfel încât să reușești să faci față cu brio tuturor provocărilor ce vor urmă, să înveți din ele și să ai curajul să lupți pentru ceea ce îți dorești.

Mantră pentru ziua de luni:

Grija este o pierdere masivă de timp și de energie. Nu schimbă nimic. Astăzi aleg să elimin grijă din gândurile și din sufletul meu.

Mantră pentru ziua de marți:

De acum înainte aleg să fiu atentă doar la viața mea. Nu voi mai privi în stânga și în dreapta pentru a vedea cum trăiesc alți oameni. Fiecare are propria poveste, propriul drum.

Citește și:

Mantră pentru ziua de miercuri:

Nu există lucru mai bun pe care să îl faci pentru mine în afară de iubirea de sine. Astăzi aleg să mă accept așa cum sunt și să mă iubesc necondiționat.

Mantră pentru ziua de joi:

Viața este plină de bucurie și abundență. Fericirea curge prin mine. În sufletul meu simt împlinire, emaptie și iubire profundă nu doar pentru mine, ci și pentru cei din jur.

Mantră pentru ziua de vineri:

Fiecare pas pe care îl fac este unul de curaj. Am capacitatea de a depăși orice provocare pe care viața mi-o oferă.

Mantră pentru ziua de sâmbătă:

Fericirea nu începe când acel ceva este rezolvat. Fericirea este ce se întâmplă fix acum, când mă bucur de tot ce am, când trăiesc în prezent.

Mantră pentru ziua de duminică:

Citește și:

Singurele lucruri care stau între mine și visurile mele sunt scuzele pe care le găsesc de fiecare dată. Este timpul să mă opresc și să lupt pentru ceea ce îmi doresc.

foto main: Zolotarevs, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
5 Iulie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.