Setari Cookie-uri

6 Lucruri la care trebuie să renunți pentru a putea merge mai departe cu viața ta

Cele mai irosite zile sunt cele în care nu ai râs deloc. 

4. Ideea că totul ar trebui să fie ușor

Cei care cad și se ridică sunt mult mai puternici decât cei care nu au căzut niciodată. Adesea cea mai dificilă durere le permite oamenilor să își schimbe viața așa cum nu ar fi făcut-o niciodată.

5. Iluzia de siguranță

Trebuie să începi să îți asumi riscuri în viață. Să trăiești cu adevărat este o afacere riscantă. Fiecare decizie, fiecare interacțiune, fiecare pas, fiecare zi... în toate aceste momente îți asumi un risc. Să trăiești cu adevărat înseamnă să îți accepți viața și să îți asumi riscurile care vin la pachet cu ea.

6. Micile așteptări care îți tulbură mintea

Orice așteptări ai - de la liniște sufletească, la fericire, mulțumire, dorința de a avea mai mult sau de a îți împlini anumite visuri - toate acestea vor putea fi împlinite în momentul în care vei gata să le primești cu o inimă deschisă și recunoscătoare. Învață să fii cât se poate de recunoscătoare pentru lucrurile mărunte din viața ta - pentru faptul că respiri, pentru timpul petrecut cu oamenii dragi, pentru un apus minunat. Fiecare moment contează. Fiecare secundă contează. Fiecare zi este un cadou primit de la Univers.

Citește și:

foto main: C Z, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
6 Iulie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.