Setari Cookie-uri

Ah, suflete, îți este frică prea mult. Ai văzut cât de puternic ești! Ai văzut cât de frumos ești!

Nimeni nu poate să ne salveze în afară de noi înșine. Nimeni nu poate și nimeni nu are voie. Noi singuri trebuie să urmăm calea. 

Trăiește... și nu te mai gândi la tot ce a fost. Nu te hrănești din amintiri, te hrănești din fiecare clipă care se întâmplă acum, în acest moment... pentru că prezentul este cel care contează. Acum se întâmplă viața ta.

Trăiește... și nu îți mai face scenarii cu privire la lucrurile pe care le-ai fi putut face sau ar fi trebuit să le faci diferit. Nu te mai poți întoarce în trecut, nu mai poți schimba nimic. Tot ce îți rămâne de făcut este să accepți ce s-a întâmplat, să fii împăcată cu inima ta și să mergi mai departe pe drumul tău. Crede-mă, acesta este un mic capitol, lucruri incredibile urmează să ți se întâmple. Trebuie doar să ai răbdare.

Trăiește... și nu te mai învinovăți pentru tot ce s-a întâmplat. Tu nu ai nicio vină. Tu ai trăit așa cum ai vrut să trăiești. Tu ai iubit așa cum ai putut iubi. Tu ai fost acolo necondiționat și ți-ai pus sufletul pe tavă. Acceptă că problema nu este la tine și așa vei putea merge mai departe.

Citește și:

Trăiește... și spune-ți că acesta este un nou început. Oricât de dificil ar fi, găsește puterea de a te ridica de la pământ, de a accepta situația în care te afli și de a merge mai departe. Cu mult curaj, așa cum ai făcut-o întotdeauna. Ai încredere în tine! Ai încredere în Univers! Ai încredere în Dumnezeu! Ai încredere că divinitatea are un plan incredibil de frumos pentru tine și că în curând vei înțelege de ce ai trecut prin toată această suferință.

Trăiește... și bucură-te de viață și de tine până când vei găsi acea persoană care să aducă puțin mai multă fericire decât tu ai deja.

Trăiește... și vorbește cu inima ta despre tot ce simte sufletul tău până când vei găsi acea persoană în fața căreia să renunți la toate măștile.

Citește și:

Trăiește... și alege să fii fericită cu tine. Zi de zi, clipă de clipă.

foto main: Alexandra Petruk, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
8 Iulie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.