Setari Cookie-uri

Trăiește și iubește în fiecare zi ca și cum ar fi ultima

Trăiește și iubește în fiecare zi ca și cum ar fi ultima. Fiindcă într-o bună zi, va fi.

Liam Neeson, unul dintre cei mai apreciați actori de la Hollywood, a vorbit deschis despre cât de greșit înțelegem noi dragostea. Potrivit acestuia, dragostea nu trebuie să doară. Mai mult decât atât, dragostea este singurul lucru din această lume care nu doare.

"Toată lumea spune că dragostea doare, dar acest lucru nu este adevărat. Singurătatea doare... Respingerea doare... Să pierzi pe cineva drag doare... Invidia doare... Toată lumea confundă aceste lucruri cu dragostea, însă în realitate dragostea este singurul lucru care acoperă toată durerea și poate face pe cineva să se simtă bine din nou. Dragostea este singurul lucru din această lume care nu doare." - spunea la un moment dat actorul.

În anul 2009, soția lui Neeson (Natasha Richardson, actrița) a murit în urmă unui accident la ski. Cei doi aveau o relație foarte frumoasă și doi copii. După o perioadă de timp de la moartea soției sale, actorul a postat pe contul său de Facebook un mesaj emoționant care a atins milioane de inimi:

Citește și:

"Se spune că cel mai greu lucru din lume este să pierzi pe cineva pe care îl iubești. Cineva alături de care ai îmbătrânit și pe care l-ai privit crescând în fiecare zi. Cineva care ți-a arătat cum să iubești. Este cel mai rău lucru care i se poate întâmpla cuiva. Soția mea a murit subit. Mi-a adus atât de multă bucurie. Era totul pentru mine. Acei 16 ani în care am fost soțul ei m-au învățat să iubesc necondiționat. Trebuie să ne oprim și să fim recunoscători pentru oamenii de lângă noi. Căci viața este scurtă.

Petreceți-va timpul cu soții/ partenerii voștri. Purtați-vă frumos cu ei. Fiindcă într-o zi, când vă veți ridica privirea din telefon, ei nu vor mai fi acolo. Ceea ce am învățat cel mai mult este: trăiește și iubește în fiecare zi ca și cum ar fi ultima. Fiindcă într-o bună zi, va fi. Asumă-ți riscuri și du-te să trăiești viața. Spune-le în fiecare zi celor pe care îi iubești că ii iubești. Nu lua nicio clipă de bună. Viața merită trăită."

Citește și:

foto main: Aioka, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
9 Iulie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.