Setari Cookie-uri

7 Mantre puternice pentru fiecare zi a săptămânii (13-19 iulie)

Nu mai plange dupa trecut. A plecat, nu mai exista. Nu te stresa pentru viitor, inca nu a venit. Traieste si pretuieste clipa. Bucura-te ca esti sanatoasa. Bucura-te ca inima ta inca bate. Bucura-te de cei dragi. Bucura-te de viata. Poate ca nu este mereu buna, dar este a ta si este frumoasa.

Rostește câte o mantră în fiecare dimineață și vei vedea cum totul se va schimba în bine.

Am pregătit pentru tine 7 mantre simple, însă extrem de puternice, pentru fiecare zi a acestei săptămâni astfel încât să reușești să faci față cu brio tuturor provocărilor ce vor urmă, să înveți din ele și să ai curajul să lupți pentru ceea ce îți dorești.

Mantră pentru ziua de luni:

Sunt o persoană flexibilă. Fiecare moment îmi oferă o experiență frumoasă și noi oportunități de a deveni mai mult decât ceea ce sunt.

Mantră pentru ziua de marți:

Primesc puteri benefice și succes în tot ceea ce întreprind. Am încredere că Universul este de partea mea și mă ajută pe acest drum.

Mantră pentru ziua de miercuri:

Citește și:

Iubesc viața. Să trăiesc din plin şi liberă este dreptul meu din naştere. Ofer vieții exact ce îmi doresc că viața să-mi ofere mie. Sunt bucurosoasă că trăiesc.

Mantră pentru ziua de joi:

Mă eliberez toate fricile şi îndoielile. Aleg acum să mă eliberez de toate îndoielile şi fricile distructive. Mă accept şi creez pace în mintea şi inima mea. Sunt iubită şi în siguranță.

Mantră pentru ziua de vineri:

Descopăr ce ființă minunată sunt și aleg să mă iubesc, să mă bucur de mine însămi.

Mantră pentru ziua de sâmbătă:

Sunt în pace. Pacea şi armonia divină mă înconjoară şi sălăşluiesc în mine. Simt toleranță, iubire şi compasiune pentru toți oamenii şi pentru mine.

Mantră pentru ziua de duminică:

Umplu încăperile cu vibrația iubirii mele, astfel încât toți care pătrund aici, chiar și eu, vom simți această iubire și vom fi protejați de ea.

Citește și:

foto main: pixabay

Vizionare placuta


Kudika
12 Iulie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.