Setari Cookie-uri

Blackbear a lansat single-ul Queen of broken hearts

Dupa ce a cucerit topurile muzicale si inimile tuturor cu hitul "hot girl bummer", blackbear a revenit cu single-ul "Queen Of Broken Hearts". 

comunicat de presa: Compusa de catre blackbear, piesa "Queen Of Broken Hearts" va fi inclusa pe urmatorul album - "everything means nothing", care va fi lansat la sfarsitul verii.

De pe acelasi album vor mai face parte si hiturile "hot girl bummer" si "Me & Ur Ghost", dar si alte piese pe care rapper-ul american le-a compus in ultima perioada. "hot girl bummer" a ajuns pe locul al doilea in Top 40 radio, pe locul 11 in Billboard Hot 100 si a depasit 1 miliard de ascultari.

"queen of broken hearts" este o piesa care vede Social Media ca un rau, o adictie si care cauta mereu nevoie de validare. Pe langa comparatia cu retelele de socializare, piesa vorbeste si despre bagajul si obiceiurile rele pe care le aduci intr-o noua relatie.

blackbear este un muzician originar din SUA. El a lansat pana in prezent cinci albume, sase EP-uri si doua albume in colaborare. Matthew Tyler Musto face parte si din grupul Mansionz, alaturi de Mike Posner.

Vizionare placuta


Kudika
13 Iulie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.