Setari Cookie-uri

Cele trei zodii norocoase în iubire în a doua jumătate a lunii iulie 2020

Iată care sunt cele mai norocoase zodii în iubire în ultimele două săptămâni din luna iulie 2020.

Te numeri printre ele?

Leu - Astrele sunt foarte darnice cu tine

Ultimele două săptămâni ale lunii iulie sunt cu adevărate speciale pentru tine mai ales în ceea ce privește viața sentimentală. În cazul în care te afli deja într-o relație, în această perioadă reușești să porți discuții sincere, mature și serioase cu partenerul de cuplu astfel încât să vă faceți planuri frumoase pentru viitor. Ești fericită și liniștită pentru că îți dai seama că amândoi sunteți pe aceeași lungime de undă.

Dacă ești singură, în curând vei avea parte de o surpriză foarte frumoasă din partea Universului. Cupidon are deja săgeata pregătită, doar așteaptă momentul potrivit.

Scorpion - Iubești mai mult ca oricând

Citește și:

Simți că ai multe de oferit, așa că începi cu dragostea. În a doua jumătate a lunii iulie alegi să iubești oamenii necondiționat. Să le fii alături în momentele dificile, să îi sprijini, să le oferi un umăr pe care să plângă, să le dai sfaturi, să îi îmbrățișezi și să îi coplesesti cu iubire.

Acest sentiment de protecție se întâmplă nu doar în viața personală, ci și pe plan sentimental. Îți iubești partenerul de cuplu mai mult ca oricând, ești atentă la nevoile sale și îl ții de mână pe acest drum numit viață.

Vărsător - Îți rezolvi problemele sentimentale

După câteva săptămâni în care ai avut parte de conflicte și discuții destul de serioase cu partenerul de cuplu, iată că lucrurile par să revină pe făgașul lor normal, iar voi sunteți din nou pe aceeași lungime de undă. Alegeți să vorbiți deschis, fără perdea, despre ceea ce simțiți și să încercați să faceți compromisurile necesare astfel încât să mergeți mai departe cu relația voastră.

Citește și:

Începi să te regăsești în relația în care te afli; mai mult, simți că persoana iubită învață să îți fie alături necondiționat.

foto main: Tatiana Apanasova, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
15 Iulie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.