Setari Cookie-uri

7 Mantre puternice pentru fiecare zi a săptămânii (20-26 iulie)

Totul este trecator dar ceea ce ne atinge sufletul ramane pentru totdeauna

Rostește câte o mantră în fiecare dimineață și vei vedea cum totul se va schimba în bine.

Am pregătit pentru tine 7 mantre simple, însă extrem de puternice, pentru fiecare zi a acestei săptămâni astfel încât să reușești să faci față cu brio tuturor provocărilor ce vor urma, să înveți din ele și să ai curajul să lupți pentru ceea ce îți dorești.

Mantră pentru ziua de luni:

Degeaba caut fericirea în alte locuri... pentru că ceea ce caut este deja în mine. Începând de astăzi promit să nu mai alerg în stânga și în dreapta după fericire când ea este atât de vie, de specială, de curată... și se află în inima mea, așteptând să fie descoperită.

Mantră pentru ziua de marți:

Citește și:

Știu că sunt aproape să-mi îndeplinesc obiectivele și să îmi văd visurile devenite realitate. Mă eliberez de trecut și îmbrățișez viitorul.

Mantră pentru ziua de miercuri:

Sunt iubită și sprijinită de Univers. Știu că puterea divină are grijă de mine și mai știu că tot ce se întâmplă în viața mea se întâmplă cu un motiv bine întemeiat.

Mantră pentru ziua de joi:

Lucrurile de care am nevoie pentru a mă vindeca sunt deja la mine. Toate lucrurile care contează cu adevărat - frumusețea, iubirea, creativitatea, bucuria - ele sunt în sufletul meu și așteaptă să fie descoperite.

Mantră pentru ziua de vineri:

Mă ridic de la pământ și merg mai departe. Iar și iar. Cu cât mai repede îmi revin din probleme, cu atât mai repede o să ajung către ce mă îndrept în viață.

Citește și:

Mantră pentru ziua de sâmbătă:

Astăzi învăț să fiu fericită. Aleg să mă bucur de fiecare lucru mărunt care mi se întâmplă, să zâmbesc cât de mult pot, să apreciez oamenii din jurul meu și să creez amintiri speciale.

Mantră pentru ziua de duminică:

Eu nu sunt limitările și fricile oamenilor din jurul meu. Nu sunt nici măcar propriile mele frici și limitări. Acestea sunt doar gânduri false, care s-au agățat în mintea mea.

foto main: Valery Rybakow, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
19 Iulie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.