Setari Cookie-uri

Sper ca de acum înainte să ai mai multă grijă de sufletul tău

Poate că te simți pierdută acum. Poate că îți simți inima frântă. Poate că toată această perioadă a fost una dificilă pentru tine. Poate că mintea ta încă nu poate să înțeleagă ce s-a întâmplat. 

Viața ne oferă sarcini grele de purtat uneori.

Ne vom simți încrezători și siguri un minut și în secunda următoare ceva ne va zgudui maxim, făcându-ne să punem la îndoială din nou totul - despărțiri, pierderea unor oameni speciali, regret, vinovăție, divorț, probleme financiare, depresie, durere. Și lista poate continua la nesfârșit.

Fie că treci peste o despărțire, sau peste un divorț, te afli într-o situație dureroasă a vieții tale, nu știi cine ești sau care este drumul tău sau doar te temi de ce se va întâmpla în următoarele luni, sper că găsești puterea de a merge mai departe... și să îți pui destinul în mâinile Universului.

Sper să îi permiți Universului să te protejeze. Să îți curețe sufletul și să ridice greutatea de pe umerii tăi.

Citește și:

Sper să ai din nou încredere în divinitate și să știi că ești iubită și că te așteaptă o viață minunată. O viață fără durere. Sper să ai răbdare în aceste momente întunecate, să accepți iubirea oamenilor din jurul tău.

Sper să îi permiți divinității să aducă lumina pe calea ta și să te scape de toată teama pe care o simți, de amărăciune, tristețe și înfrângere. Sper că o vei lăsa să îți umple sufletul cu iertare, speranță și fericire.

Sper să îi permiți Universului să te ghideze mai departe pe noul drum cu o poftă de viață incredibilă.

Asta nu înseamnă să te forțezi să mergi mai repede, ci doar să ai răbdare. Să îți spui că este o perioadă dificilă, nu o viață dificilă. Să nu îți pierzi speranța. Să speri la un nou început... mult mai frumos pentru tine. Să îți dai șansa de a o lua de la capăt, de a vedea binele acolo unde este doar rău și de a depăși trecutul în care ai suferit atât de mult.

Citește și:

Această nouă perioadă este o șansă nouă de a începe, o șansă de a te regăsi, o șansă la fericire, o șansă la iubire. Permite-i divinității să îți umple inima de dragoste și sufletul de gânduri bune. Permite-i să îți ofere fericirea pe care o meriți.

foto main: C Z, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
20 Iulie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.