Setari Cookie-uri

5 Semne că sufletul tău trece printr-un proces intens de maturizare spirituală

Eșți în conexiune directă cu Universul. Acum este momentul să găsești drumul pe care trebuie să mergi în viață.

1. Îți asculți intuiția și iei decizii cu multă răbdare

Nu mai alergi prin viață pentru că ți-ai dat seama că nu este vorba despre destinație, ci despre călătoria în sine. Înveți să te bucuri de fiecare moment, să apreciezi lucrurile mărunte, să fii recunoscătoare pentru toată frumusețea din jurul tău și să trăiești cu adevărat.

Alegi să nu te mai lași condusă de oamenii din jurul tău și, mai degrabă, să îți asculți intuiția atunci când ai de luat decizii sau de făcut schimbări importante.

2. Poți vedea atât părțile bune, cât și cele rele ale unei persoane

Nu mai lași ca atracția față de cineva să îți orbească intuiția. Chiar și atunci când îți place de o persoană, înțelegi că aceasta nu este perfectă. Nu îți mai permiți să o urci pe un piedestal; știi că are defectele sale, are punctele sale slabe. Nu este perfectă... pentru că nimeni în această lume nu este.

Citește și:

3. Nu mai presupui că lumea se termină în momentul în care suferi din dragoste

În loc să urășți persoana care te-a rănit, alegi să înțelegi că aceasta a fost pentru o perioadă de timp determinată în viața ta (nu pentru totdeauna); te-a învățat lecția pe care trebuia să o înveți și acum, că s-a terminat totul și că scopul ei a fost îndeplinit, îi permiți să meargă mai departe.

Ești suficient de înțeleaptă să înțelegi că viața este mai mult decât niște relații romantice. Poate că acum doare, însă nu vei simți această durere pentru totdeauna... și tu știi asta. Accepți procesul prin care treci și mergi mai departe pentru că așa îți vindeci sufletul și te dezvolți emoțional.

Vizionare placuta


Kudika
22 Iulie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.