Setari Cookie-uri

Mai rezistă puțin. Universul îți va oferi tot ce meriți și un pic mai mult

Nu vei mai simti niciodata ca nu stii care este locul tau pe acest pamant pentru ca vei fi fix acolo unde trebuie sa fii. Usile care trebuie sa se deschida pentru tine se vor deschide.

Simți că nu mai poți duce; te simți sufocată pe măsură ce viața ta continuă, iar tu nu mai știi dacă drumul pe care mergi este cel potrivit. Ți-ai dori să iei o pauză de la tot și să nu mai simți nimic. Să îți eliberezi inima de toată durerea pe care o simte. Să poți uita tot ce s-a întâmplat și să începi un capitol nou. Să nu te mai întorci în trecut pentru că îți face atât de mult rău.

Mai rezistă puțin. Universul îți va oferi tot ce meriți și un pic mai mult.

Universul îți va oferi din nou iubirea... și de dată asta va fi iubirea pe care o meriți. Acea iubire pură, sinceră, matură. Acea iubire care îți va vindecă inima complet și îți va curăța sufletul. Acea iubire care îți va șterge lacrimile. Acea iubire care îți va face inima să tresară doar când te gândești la ea. Acea iubire care îți va vindeca cele mai profunde răni. Acea iubire care te va face să crezi din nou în dragoste.

Citește și:

Universul îți va arăta cât de frumoasă poate fi viața ta. Și atunci îți vei da seama că toate aceste lucruri prin care ai trecut nu au fost în zadar, ci că te-au ajutat să devii mai puternică și, cel mai important, să ajungi să fii cea mai bună versiune a ta. Vei avea din nou sufletul plin de speranță și vei zâmbi mai mult ca niciodată.

Viața va fi una specială pentru tine. Nu vei mai simți niciodată că nu știi care este locul tău pe acest pământ pentru că vei fi fix acolo unde trebuie să fii. Ușile care trebuie să se deschidă pentru tine se vor deschide.

Vei descoperi că viitorul te va întâmpina cu brațele deschise și îți va aduce numai bucurii.

Universul îți va îndeplini cele mai frumoase visuri din nou. Îți va bucura inima. Va aduce minune în viața ta. Nu vei mai plânge după visurile pierdute... pentru că vei înțelege că acestea nu erau ale tale și că voiai să le trăiești pentru altcineva. Vei îmbrățișa puterea prezentului în timp ce te vei bucura de cea mai frumoasă perioadă a vieții tale.

Citește și:

Știu, acum este greu, însă crede-mă că este doar o perioadă dificilă, nu o viață dificilă. Trebuie să treci peste aceste momente pentru că dincolo de furtună te așteaptă cel mai frumos curcubeu. Mai rezistă puțin... și Universul îți va oferi tot ce meriți.

foto main: Sergey Nivens, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
23 Iulie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.