Setari Cookie-uri

AMNA lansează 6 șoapte

Inima îmi cere un singur răspuns, oarecum în sufletul meu te-ai ascuns

comunicat de presa:

După ce a lansat alături de Dorian Popa „Cealaltă ea”, piesă de succes ce a cucerit topurile muzicale, AMNA lansează „6 șoapte”, un single cu un mesaj aparte, ce are la bază o declarație de dragoste, pusă pe note muzicale. Compusă de către artistă alături de Șerban Cazan, Ana Maria Stancu, Robert Toma și Vladimir Coman Popescu, „6 șoapte” te poartă într-o călătorie a inimii ce începe de la prima privire și se transformă încet, încet în mai mult.

„Inima îmi cere un singur răspuns, oarecum în sufletul meu te-ai ascuns” - sunt versurile ce transmit una dintre cele mai sincere și frumoase declarații de dragoste, iar videoclipul completează prin imagini povestea spusă de AMNA. Când cel pe care l-ai ales își face casă în inima ta, știi că în acel moment trebuie să primești iubirea în viața ta și să simți vibrația inimilor ce încep să bată la unison.

Citește și:

„Am lucrat cu mare drag la «6 șoapte». Este o piesă diferită de cele pe care le-am lansat până acum, ca sound și mood, sper foarte mult să ajungă la sufletele voastre. Cred că toți îndrăgostiții care au trăit o poveste de iubire pasională ce a devenit universul vieții lor, se pot regăsi”, povestește AMNA.

De-a lungul timpului, AMNA a cucerit publicul cu piese precum „Tell me why”, „În oglindă” (feat. Robert Toma), „Banii”, „Nu poți să mă uiți” și „Arme” (feat. What’s UP), care au reușit să strângă milioane de vizualizări pe YouTube și să ajungă în topurile radiourilor din România. Au urmat piese precum „De Câte X Vrei Tu”, „Aproape cel mai departe” (în colaborare cu Robert Toma), „14 februarie”, și „Ce rămâne de făcut”, feat. KEED de la Șatra B.E.N.Z. În luna mai, artista a colaborat pentru a treia oară cu Dorian Popa și au lansat „Cealaltă ea”, single ce a adunat peste șapte milioane de vizualizări pe YouTube.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
29 Iulie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.