Setari Cookie-uri

Tu meriți dragostea pe care încerci să o oferi altora 

Meriți pe cineva care să fie recunoscător Universului în fiecare secundă pentru că drumurile voastre s-au intersectat. Și până când vei găsi acea persoană, învață să ai răbdare - nu te mulțumi niciodată cu mai puțin decât meriți... pentru că tu nu meriți frânturi de iubire. 

Dacă cineva ți-ar oferi șansa, ai fi cea mai strălucitoare stea de pe cerul sau. Ai fi cea mai aromată cafea într-o zi mohorâtă de luni. Ai fi un apus perfect, pictat în mii de culori. Ai fi un curcubeu special după o furtună întunecată. Ai fi o după-amiază de duminică răcoroasă. Ai fi zâmbete, fericire, bucurie, visuri. Ai fi tot ce trebuie și puțin mai mult.

Cu toate acestea, vei învăța pe calea grea anumite lucruri. Ca exemplu, vei învăța că nu toată lumea se bucură când vede stele strălucitoare pe cerul întunecat. Sau că unii oameni urăsc gustul amărui al cafelei și că nu știu să se bucure de un răsărit de soare sau de un curcubeu colorat.

Unii oameni nu sunt pregătiți să accepte toată dragostea pe care ești capabilă să le-o oferi. Nu sunt pregătiți să ofere aceeași iubire. Nu vor fi pregătiți să își deschidă sufletele și să îți arate cine sunt cu adevărat. Îți vor spune că iubești prea intens, că ești prea sensibilă, prea atentă la nevoile lor, prea dornică să îi copleșești cu iubire.

Citește și:

De aceea, în astfel de situații trebuie să îți reamintești că acești oameni nu sunt oamenii de care ai nevoie în viața ta... și trebuie să îi lași să plece. Să îi eliberezi și să le permiți să își continue drumul astfel încât să poți merge și tu în continuare pe drumul tău și să întâlnești oamenii de care ai nevoie.

Draga mea, tu meriți dragostea pe care încerci să o oferi tuturor celorlalți. Ești un suflet rar, o scânteie de speranță într-o lume care încă nu înțelege ce înseamnă să iubești cu toată inima.

Meriți să găsești pe cineva care să nu își dorească să te schimbi pentru nimic în lume, care să nu îți ceară să fii altcineva. Meriți să găsești pe cineva care să fie recunoscător pentru că ai adus în viața sa bucurie, zâmbete și fericire. Meriți pe cineva care să își dorească să te facă să zâmbești clipă de clipă. Meriți pe cineva care să fie recunoscător Universului în fiecare secundă pentru că drumurile voastre s-au intersectat. Și până când vei găsi acea persoană, învață să ai răbdare - nu te mulțumi niciodată cu mai puțin decât meriți... pentru că tu nu meriți frânturi de iubire.

Citește și:

foto main: Anna Ismagilova, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
31 Iulie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.