Setari Cookie-uri

Jurjak lanseaza piesa Un tip norocos

Un blues perfect la sfarsit de saptamana, la sfarsit de luna, vine la pachet cu dorul de duca, cu liniste si detasare. Jurjak lanseaza piesa "Un tip norocos", extrasa de pe urmatorul album - "Hotii de vise". 

Simplu si concis, o parabola inspirata din actualitate, "Un tip norocos" poate fi oricare dintre noi, in orice context. Norocul este inconsecvent, dar aduce cu sine fericire, reusite, bunastare.

"Cred ca piesa caracterizeaza starea noastra actuala și toti avem nevoie de putin noroc... sa fim sanatosi sa ne vedem de viata", a declarat Jurjak.

Muzica si productia sunt realizate de catre Jurjak, iar versurile sunt adaptate dupa Tudor Arghezi. Videoclipul este regizat tot de catre Jurjak si il aduce in prim plan pe actorul Adrian Ciobanu, cunoscut pentru rolurile din filme precum "Nunta muta", "Maria, Regina Romaniei", "Funeralii fericite", dar si multe alte proiecte.

Tot despre noroc ne-a vorbit Jurjak si in anterioara melodie, "Jocuri de noroc", in care puncta ca norocul ti-l poti face singur sau, pur si simplu, da peste tine.

Citește și:

Melodia "Un tip norocos" va fi inclusa pe al treilea material discografic, pe care Jurjak il va lansa in curand, si de pe care a extras pana in prezent, piesele “Inima de piatra”, “Timpul” si "Jocuri de noroc”

Primul album lansat de Jurjak se numeste "Lemon Blues" si a aparut in 2016. In octombrie 2018, Jurjak a lansat cel de-al doilea album oficial „Blues Berry”; un album cu influențe blues, electro, rock si folk, pe care se regaseste si piesa „Imnul Minerilor”, nominalizata la premiile Gopo pentru soundtrack-ul filmului „Planeta Petrila”. Cel de-al treilea material semnat de catre Jurjak se va numi "Hotii de vise".

Vizionare placuta


Kudika
1 August 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.