Setari Cookie-uri

Un mesaj pentru femeia care se teme să se îndrăgostească din nou

Ție nu îți este teamă să iubești din nou. Îți este teamă să nu cumva să nu primești înapoi iubirea pe care știi că o oferi.

Îți este teamă să nu fii respinsă. Îți este teamă să nu fii din nou rănită. Încă nu ești pregătită să renunți la trecut pentru că amintirile acestuia încă te bântuie. Nu ești gata să accepți faptul că totul s-a încheiat. Nu poți merge încă mai departe cu viața ta.

Ție nu îți este teamă să iubești din nou. Îți este teamă că nu poți găsi o iubire la fel de frumoasă și aproape perfectă... așa cum credeai că este iubirea pe care ai avut-o și ai pierdut-o.

Este în regulă, draga mea. Respiră. Este în regulă, îți promit. Cu toții trecem prin această fază, etapă de tranziție de la durere la mânie și apoi la acceptare. Este bine să fii supărată. Este în regulă să simți tot ce simți, iar el merită toată ura pe care o ai față de el. Este în regulă să plângi.

Citește și:

Permite tuturor emoțiilor și stărilor să existe, nu încerca să le ignori, să le controlezi. Suferă cât simți că trebuie pentru a îți vindeca inima. Pentru că doar atunci îți vei da seama că ai obosit și îți vei dori să îți ștergi lacrimile și să o iei de la capăt. Vei accepta că totul s-a întâmplat și face parte din trecut, iar tu trebuie să mergi mai departe cu viața ta.

Este momentul să te concentrezi asupra ta. De data aceasta, nu te mai gândi la nimeni altcineva, nu mai pune în fața ta alte persoane. Gândește-te doar la tine. Curăță-ți mintea de toate gândurile negative. Meditează. Răsfață-te. Bucură-te de unele plăceri vinovate. Relaxează-te. Fă lucruri noi. Ieși din zona de confort. Mergi în vacanță. Încearcă-le pe toate.... doar tu cu tine. Încearcă să te regăsești, să îți dai seama cine ești și de ce ai nevoie pentru a fi fericită. Nu îți fie teamă de necunoscut.

Citește și:

Învață să te apreciezi și să te iubești pe tine însăți.

Ieși la întâlniri. Acceptă alte persoane în viața ta. Extinde-ți cercul social. Nu te închide într-o lume mică. Fă-ți prieteni noi. Deschide-ți inima treptat către posibilitatea de a te îndrăgosti din nou.

Nu grăbi iubirea. Viitorul bărbat îți va oferi iubirea potrivită în momentul potrivit și în locul potrivit. Acordă-ți suficient timp. Dacă nu ești pregătită, nu grăbi lucrurile. Iubește când ești pregătită, nu când ești singură. Ai tot timpul din lume. Dacă este cu adevărat tipul potrivit, cu siguranță te va aștepta.

foto main: pexels

Vizionare placuta


Kudika
7 August 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.