Setari Cookie-uri

Direcția 5 lansează Vine o vreme

Direcția 5 lansează „Vine o vreme”, o piesă sensibilă cu un mesaj emoționant

comunicat de presa:

Direcția 5 lansează „Vine o vreme”, un single ce te poartă printr-o călătorie plină de nostalgie spre copilărie, cea mai pură perioadă din viața unui om. Compusă de către Marian Ionescu și Paul Cătușanu, „Vine o vreme” este o piesă sensibilă, cu un mesaj aparte, iar videoclipul transpune în imagini povestea emoționantă a versurilor.

La începutul acestei veri, Direcția 5 a lansat balada „Tu ești”, cel de-al treilea single ce se va regăsi pe următorul album al trupei, alături de piese precum „Fii cum ești tu” și „Vreau acasă”. Albumul va fi disponibil din noiembrie 2020.

Anul trecut, Direcția 5 a lansat materialul discografic „Muzică, flori și poezie”, ce conține melodii ca „Lumea de mai multe ori”, „Din prima până în ultima zi”, „Paradis“, „Amor“, „Pur și simplu” și „Hipnotizat”, iar în urmă cu aproape trei ani, a lansat albumul „Happy Days”, din care fac parte single-uri de succes precum „Când sunt cu tine”, „Să-i iert păcate” (alături de Adi Sînă), „Pulbere de stele“, „Te cunosc de undeva“, „Rogvaiv” și „Tu m-ai cucerit”.

Direcția 5 a lansat primul album din carieră în 1991, iar de atunci, în fiecare an trupa a lansat câte un material discografic ce îi poartă amprenta. Istoria muzicală lungă face ca trupa să fie recunoscută și apreciată chiar și peste hotare, lansând peste 20 de albume și peste 400 de piese, printre care și colaborări cu nume de referință din muzica românească – Lidia Buble, Delia, Andra, Nicoleta Nuca, Loredana Groza și Paula Seling.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
3 August 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.