Setari Cookie-uri

Andreea Bălan lansează Nu mai doare

După ce și-a deschis inima și a pus în versuri etapele prin care un om trece atunci când suferința își face loc în viața sa, Andreea Bălan lansează „Nu mai doare”, o piesă ce are la bază vindecarea rănilor emoționale.

comunicat de presa: Cu un concept creat de Roxana Paulică și Vlad Roșca, videoclipul dezvăluie o altă latură a Andreei, una încrezătoare, care s-a ridicat din propria cenușă și acum își croiește drumul în viață cu sufletul împăcat, mai puternic ca oricând. Versurile compuse de către Ionuț (Papu) Bacula & Vlad Manolache ascund și un adevăr: niciodată nu este prea tărziu să înveți să trăiești din nou.

„Întotdeauna mi-am dorit să ies din zona de confort și să încerc să mă autodepășesc, să trec peste orice obstacol, să fac lucruri deosebite și să surprind. «Nu mai doare» reprezintă un alter ego, o parte din mine care se simte mai puternică după experiențele avute și pregătită să meargă mai departe. Mi-a plăcut mult viziunea Roxanei Paulică și a lui Vlad Roșca și modul în care au știut să pună în valoare acea latură. Mi-am propus ca împreună cu ei să conturez o poveste emoțională, pe care să o prezint prin muzică. Piese precum «Inimă de fier» și «Am crezut în basme» reprezintă pașii către vindecare și fericire și cu siguranță vor urma și alte povești”, mărturisește artista.

Citește și:

În urmă cu câteva luni, Andreea a lansat „Inimă de fier” și „Am crezut în basme”, single-uri ce au la bază experiențele personale ale artistei din ultimul timp, adresate oamenilor care trec sau au trecut prin încercările mai puțin plăcute ale vieții.

Andreea Bălan este artista cunoscută pentru show-urile sale inedite precum „Lecția de dans”, „Bunny Show” și „Fantezia Show”, unde îmbină cu succes muzica și dansul și oferă publicului o experiență vizuală coregrafică cu un maraton de emoții, pasiune și distracție, prezentate în diferite povești conceptuale. Odată cu apariția single-ului „Paradis”, artista alături de Petrișor, dansatoarele și band-ul ei, au lucrat la un concept inedit de show, magic, plin de culoare, emoții și iubire. Spectacolele susținute de Andreea Bălan transpune publicul într-o lume plină de visare, cu majorete colorate, îngeri, iepurași sexy și balerine grațioase. De-a lungul timpului, artista a lansat zeci de piese, printre care „Uită-mă”, single care a adunat aproape 50.000.000 de vizualizări pe YouTube.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
5 August 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.