Setari Cookie-uri

Iubește-te suficient încât să renunți la cineva care nu poate vedea cât de specială ești 

Iubește-te suficient încât să pleci când cineva nu îți mai poate oferi ceea ce cauți. 

Iubește-te suficient încât să te îndepărtezi dacă tu ești singura care depune eforturi ca relația să funcționeze... dacă tu ești singura care încearcă să salveze iubirea dintre voi... dacă îți lasă senzația că nu ești suficient de bună pentru el.

Iubește-te suficient încât să pleci atunci când lucrurile nu mai sunt cum erau înainte. Când în loc de iubire și fericire sunt doar durere și tristețe. Când simți că nu mai poți zâmbi deloc. Când lucrurile par să meargă tot mai prost. Când îți dai seama că nu te mai apreciază deloc și că nu mai vrea să își facă planuri de viitor cu tine.

Iubește-te suficient încât să pleci când trebuie să forțezi ceea ce odată era natural. Când nu mai există comunicare, grijă sau iubire. Când trebuie să îi spui unei persoane cine ești și încerci să o faci să realizezi ce ar putea pierde.

Citește și:

Iubește-te suficient încât să pleci de cineva căreia nu îi este teamă să te piardă.

Iubește-te suficient încât să fii tu cea care spune "De ajuns". Să nu aștepți ca el să facă pasul. Să îți dai seama că totul s-a terminat în urmă cu mult timp, să accepți acest lucru și să iei decizia ca fiecare să meargă pe propriul drum.

Iubește-te suficient încât să pleci atunci când trebuie să te prefaci că ești fericită pentru că te gândești că este mai bine să fii cu cineva care nu ține la tine decât să fii singură. Draga mea, singurătatea nu este dureroasă... și nici urâtă. Este cadoul pe care Universul ni l-a lăsat pentru a petrece timp cu noi, pentru a ne redescoperi, pentru a ne vindeca, pentru a învăța să ne iubim necondiționat și a ne da seama că fericirea nu vine cu un bărbat, ci ea există deja - se află în viața noastră și așteaptă să fie descoperită.

Citește și:

Iubește-te suficient încât să pleci atunci când ți se oferă încă o șansă, însă nimic nu pare să se schimbe, ci din contră - rămân doar vorbele, acțiunile nici nu există.

foto main: pixabay

Vizionare placuta


Kudika
8 August 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.