Setari Cookie-uri

7 Mantre puternice pentru fiecare zi a săptămânii (10-16 august)

Fără compromis nu se poate. Anumiți oameni și anumite situații par să merite efortul. Nu mai face pași în spate, ci cu mult curaj alege să mergi mai departe. 

Rostește câte o mantră în fiecare dimineață și vei vedea cum totul se va schimba în bine.

Am pregătit pentru tine 7 mantre simple, însă extrem de puternice, pentru fiecare zi a acestei săptămâni astfel încât să reușești să faci față cu brio tuturor provocărilor ce vor urma, să înveți din ele și să ai curajul să lupți pentru ceea ce îți dorești.

Mantră pentru ziua de luni:

Învăț cât de importantă este răbdarea. Dacă nu dau suficient timp lucrurilor pe care mi le doresc, risc să renunț când sunt la doar un pas de împlinirea visului meu.

Mantră pentru ziua de marți:

Sunt fericită. Nu mai aștept să am totul pentru a mă bucura de viață. În aceste momente nu îmi lipsește nimic... am deja viață pentru a mă bucura de toate.

Citește și:

Mantră pentru ziua de miercuri:

Scap de toată dezordinea din viața mea astfel încât să îmi pot face ordine în gânduri și în sentimente. Iau o pauză de la tot ce se întâmplă și analizez situația în care mă aflu pentru a îmi prioritiza mai bine planurile.

Mantră pentru ziua de joi:

Las garda jos și aleg să nu mai am așteptări de la nicio persoană din jurul meu. Mă bucur de fiecare moment, accept oamenii așa cum sunt și aleg să îi iubesc necondiționat.

Mantră pentru ziua de vineri:

Îmi dau timp să mă vindec, nu grăbesc deloc procesul. Sunt deschisă la orice este nevoie pentru a ajunge acolo atâta timp cât nu îmi face rău.

Mantră pentru ziua de sâmbătă:

Fără compromis nu se poate. Anumiți oameni și anumite situații par să merite efortul. Nu mai fac pași în spate, ci cu mult curaj aleg să merg mai departe.

Citește și:

Mantră pentru ziua de duminică:

Este momentul să învăț să am răbdare și să îi permit timpului să îmi arate cum să uit. Este momentul să fac un pas în spate și să îi spun Universului că sunt pregătită pentru tot ce urmează să se întâmple.

foto main: pixabay

Vizionare placuta


Kudika
9 August 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.