Setari Cookie-uri

6 Legi mai puțin cunoscute ale recunoștinței care îți vor schimba viața

Să îmbrățișăm cu tot sufletul ceea ce avem ACUM în viața noastră

Mai jos vei găsi 6 legi mai puțin cunoscute ale recunoștinței care vor avea un impact semnificativ asupra vieții tale.

1. Nu ai nevoie de mai mult decât ceea ce ai deja

Această lege nu se aplică persoanelor care nu au tot ce au nevoie pentru a supraviețui - adică hrană, adăpost, apă curată - însă, șansele sunt că acum să te citești acest articol de pe un telefon de ultima generație, o tabletă sau un laptop, iar asta înseamnă că trăiești o viață mai bună decât miliarde de oameni din întreagă lume.

Ai ceea ce ai nevoie. Nu ai nevoie de mai mult. Asta nu înseamnă că nu trebuie să îți urmezi visurile și să lupți pentru o viață mai bună, însă important este să îți spui în mod constant că nu ai nevoie de mai mult.

2. Învață să fii prezentă pentru a fi recunoscătoare

Citește și:

Nu poți fi cu adevărat recunoscătoare pentru oamenii și lucrurile din viața ta dacă nu trăiești în prezent. Binecuvântările tale încep cu respirațiile pe care le iei acum. Cel mai bun lucru pe care îl poți face pentru tine este să fii recunoscătoare pentru momentul prezent din viața ta.

3. Recunoștința este cel mai frumos cadou pe care să îl oferi celor dragi

Să fii recunoscătoare pentru oamenii din viața ta este cadoul suprem pe care îl poți oferi acestora. Poate că unii nu vor rămâne în viața ta pentru totdeauna, iar acest lucru este în regulă. Poți, totuși, să înveți să fii recunoscătoare pentru faptul că drumurile voastre s-au intersectat.

4. Cu cât ești mai recunoscătoare, cu atât atragi mai multe lucruri bune

Citește și:

Când experimentezi recunoștința pentru tot ceea ce ai, permiți oamenilor frumoși și lucrurilor bune să găsească drumul către tine.

5. Să fii recunoscătoare înseamnă să fii fericită

Totuși, să fii fericită nu înseamnă întotdeauna că ești recunoscătoare. Să simți recunoștință cu toată ființa ta pentru viața pe care o trăiești te ajută să fii fericită cu adevărat. Când ești recunoscătoare pentru tot ce se întâmplă cu tine permiți fericirii să crească natural în sufletul tău.

6. Recunoștința te ajută să ierți și să mergi mai departe

Nu contează cât de rănită ai fost de oamenii la care ai ținut, recunoștința te ajută să ierți și să mergi mai departe - să accepți că fiecare om vine cu o poveste și datorită lui înveți o lecție de viața care te va ajuta la un moment dat pe acest drum.

Citește și:

foto main: Olga Strelnikova, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
12 August 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.