Setari Cookie-uri

Dima Trofim și What’s UP lansează „Du-mă unde vrei”

Dima Trofim și What’s UP colaborează pentru prima oară și lansează „Du-mă unde vrei”, un single despre o iubire sinceră și pasională, ce seamănă cu aventurile de-o vară.

comunicat de presa: Piesa „Du-mă unde vrei” are la bază o declarație sinceră de dragoste pentru cei care își găsesc sufletul pereche și îl urmează în orice colț al lumii, fără obiecții sau limite impuse.

Compusă de către What’s UP și Boier Bibescu, „Du-mă unde vrei” te poartă într-o călătorie a inimii ce iubește de la ocean până în deșert, iar clipul completează prin imagini povestea din spatele versurilor.

„Piesa asta a început ca o joacă, dar cred în ea și sper să devină un hit. «Du-mă unde vrei» este un proiect un pic diferit de ceea ce am lansat până acum, dar schimbările sunt mereu binevenite. Videoclipul este și el foarte tare și chiar cred că multă lume se va regăsi în versurile piesei. What’s UP este foarte talentat și este foarte interesant să îl vezi în procesul de creație. Este unul dintre cei mai creativi oameni pe care îi cunosc și mi-a plăcut foarte mult să lucrăm împreună. Tot el este și cel care a regizat videoclipul. Știu că este la început în ceea ce privește regia, dar credeți-mă, este foarte tare și în asta. Sunt convins că nu va fi singura noastră colaborare. Tot ce pot să spun este că e doar începutul. Fanii mei vor mai avea parte de multe surprize”, povestește Dima.

„A fost o placere să fiu cantautor, regizor, scenarist și actor pentru acest proiect. Dima este un bun cântăreț și, nu în ultimul rand, un bun actor. Mi-a fost foarte ușor să lucrez cu el atât în studio, cât și pe platoul de filmare. Îi mulțumesc pentru încrederea acordată atât lui, cât și lui Boier Bibescu pentru că mi-a fost alături cât timp am produs această piesă”, adaugă What’s UP.

În urmă cu o zi, What’s UP a lansat „La rău și la bine”, un single ce vine însoțit de un videoclip alb negru, inspirat parcă din filmele cu gangsteri. Cu un concept video creat de către What’s UP împreună cu Bibi și Eddy Production, „La bine și la rău” este o piesa scrisă de către artist alături de Realm, Viky Red și Boier Bibescu. Single-ul vorbește despre loialitate și despre oamenii care trec prin viața noastră, iar de cele mai multe ori aleg să nu rămână, fiind doar simpli călători. „Doar câțiva sunt cu mine, și la rău și la bine” sunt versurile pe care artistul le cântă chiar de la primele acorduri.

Dima Trofim a devenit cunoscut publicului odată cu rolul său în serialul TV „Pariu cu Viața”, dar și ca membru al trupei dance/pop-rock Lala Band. De atunci, Dima Trofim a lansat single-uri de succes precum „Cerșesc iubire”, „Stai cu mine” și „Urzici”, iar în 2016 a colaborat cu AMNA pentru „Cireș de mai”, hit ce s-a menținut în topurile de specialitate timp de 14 săptămâni și a adunat peste 31 de milioane de vizualizări pe YouTube.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
12 August 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.