Setari Cookie-uri

Să nu-ți pierzi niciodată sufletul 

Poți pierde tot ce ai, îi poți pierde pe toți oamenii pe care îi iubești. Însă, orice s-ar întâmpla, te rog... să nu te pierzi niciodată pe tine. Să nu îți pierzi niciodată sufletul.

Draga mea, pentru a fi tu este nevoie de curaj, rezistență și putere nesfârșită. Pentru a fi tu este nevoie de multă răbdare, de înțelegere și de iubire.

Amintește-ți că nu toată lumea gândește așa cum o faci tu, nu toată lumea iubește la fel de înverșunat precum o faci tu, nu toată lumea trăiește viața la aceeași intensitate ca tine, nu toată lumea visează profund ca tine.

Știu că unele momente dor incredibil de tare. Știu că uneori nu mai poți duce. Știu că ai fost dezamăgită atât de mult de oamenii la care ai ținut enorm, că inima ta a fost frântă încât nu mai știi dacă se va vindeca vreodată complet și că sufletul tău a suferit de mult prea multe ori.

Însă, te rog, indiferent de tot ce s-a întâmplat, indiferent de toate luptele prin care ai trecut, de durerea pe care ai simțit-o și de toate dezamăgirile avute, nu renunța la tine. Nu renunța să te iubești, să ai grijă de tine, să te pui pe primul loc, să te ajuți să mergi mai departe, să fii puternică, să lupți pentru ceea ce îți dorești, să nu uiți că meriți mai mult.

Citește și:

Nu-ți fie teamă. Nu te speria.

De ce te rănești singură? De ce te pedepsești pentru ceva ce nu s-a întâmplat din vina ta? De ce suferi după o persoană care nu are ce să caute în viața ta, care tot ce ți-a adus a fost durere și suferință? De ce pierzi timpul cerșind dragoste de la oamenii care nu vor putea niciodată să îți fie alături necondiționat?

Este momentul să ai grijă de tine.

Este momentul să fii egoistă și să îți spui că meriți mai mult. Este momentul să înveți să spui DA sau NU atunci când vrei fără să te gândești că poți supăra pe cineva. Este momentul să ai grijă de sufletul tău pentru că a trecut prin atâtea și deja este sensibil. Este momentul să lași trecutul în spate, să păstrezi cu tine doar amintirile frumoase și să mergi mai departe. Este momentul să deschizi prima pagină a noului capitol. Este momentul să ții în mâinile tale frâiele proprii vieți și să mergi în direcția pe care tu o consideri potrivită.

Citește și:

foto main: natalia_maroz, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
13 August 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.