Setari Cookie-uri

7 Mantre puternice pentru fiecare zi a săptămânii (17-23 august)

Învăț să am grijă de mine. Este mai ușor să lucrez la problemele altor oameni decât să ai grijă de mine. Însă continuând să mă neglijez ajung să mă distanțez complet de mine și să nu mai știu care sunt lucrurile care mă fac fericită și nici care este drumul meu în viață.

Rostește câte o mantră în fiecare dimineață și vei vedea cum totul se va schimba în bine.

Am pregătit pentru tine 7 mantre simple, însă extrem de puternice, pentru fiecare zi a acestei săptămâni astfel încât să reușești să faci față cu brio tuturor provocărilor ce vor urma, să înveți din ele și să ai curajul să lupți pentru ceea ce îți dorești.

Mantră pentru ziua de luni:

Îi promit sufletului meu că învăț să am răbdare. Îi promit inimii mele că nu mă mai grăbesc nicăieri. Îi promit Universului că îi permit să își joace cartea. Îi promit lui Dumnezeu că fac un pas în spate și mă las pe mâinile lui.

Mantră pentru ziua de marți:

Mă detașez de toți și de toate. Nu pot face nimic cu privire la modul în care oamenii își aleg sentimentele față de mine. Și nici nu privire la deciziile lor cu privire la relația noastră. Pot, însă, să învăț să cresc din fiecare întâmplare și să am mai multă grijă de mine.

Citește și:

Mantră pentru ziua de miercuri:

Învăț să nu mai măsor timpul. Învăț să nu mă mai uit prea mult la calendar. Învăț să sărbătoresc fiecare zi cu tot ce vine ea, cu bune și cu rele, cu momente frumoase și momente mai puțîn frumoase, pentru că este unică.

Mantră pentru ziua de joi:

Chiar dacă simt ură, aleg să o păstrez pentru mine. Nu vreau să rănesc alte persoane fără motiv. Învăț să păstrez cu mine toate acele sentimente dificile și apoi să mă detașez de ele, făcând loc pentru iubire, recunoștință, empatie.

Mantră pentru ziua de vineri:

Învăț să mă iubesc. Prima persoană care merită dragostea, atenția și devotamentul meu sunt chiar eu. Când ofer prea multe altcuiva, aleg să ignor cea mai importantă persoană din viața mea, singură care va rămâne alături de mine pentru totdeauna - eu.

Citește și:

Mantră pentru ziua de sâmbătă:

Promit să nu mai compar niciodată viața mea cu a altor persoane. Eu sunt pe drumul meu. Niciodată nu voi ști cu adevărat cum trăiesc alți oameni, care este povestea lor, prin ce au trecut și cât de mult au suferit.

Mantră pentru ziua de duminică:

Învăț să am grijă de mine. Este mai ușor să lucrez la problemele altor oameni decât să ai grijă de mine. Însă continuând să mă neglijez ajung să mă distanțez complet de mine și să nu mai știu care sunt lucrurile care mă fac fericită și nici care este drumul meu în viață.

foto main: Rasica, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
16 August 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.