Setari Cookie-uri

Când nu mai ai în cine să crezi, crede în Univers

Indiferent de situația în care te afli, ai încredere în Univers și în Dumnezeu. Ai încredere că există un motiv pentru care viața te-a adus aici.

Sunt atât de multe lucruri pe care nu le putem controla. Sunt atât de multe momente în care nu mai avem nimic de spus. Sunt atât de multe situații în care nu avem nimic de făcut. Ne simțim fără putere... ca niște suflete care nu mai înțeleg care este drumul lor în viață, care merg degeaba și nu înțeleg încotro.

De ce nu cerem un semn de la Univers? De ce nu cerem lui Dumnezeu să ne arate calea?

Iată ce nu știu toți oamenii: PUTEM CERE UN SEMN. PUTEM AVEA ÎNCREDERE ÎN DIVINITATE.

Îndrumarea este întotdeauna acolo pentru noi, disponibilă - trebuie doar să punem întrebările potrivite și să ascultăm. Nu suntem niciodată singuri. Nu suntem niciodată fără speranță. Universul este aici pentru a ne ghida, pentru a ne învață lecții importante și pentru a ne ajuta. Vrea să ne vadă fericiți și împliniți.

Citește și:

Tot ce ne rămâne de făcut este să încetinim puțin din fuga asta incredibilă și fim liniștiți astfel încât să putem comunica cu Universul - iar Dumnezeu ne va răspunde în cel mai magic mod.

Iată câteva moduri prin care te poți conecta la puterea Universului și prin care poți cere un semn de la Dumnezeu:

1. Folosește un jurnal

Scrie o scrisoare Universului, lui Dumnezeu, Puterii Divine și spune-i că eșți în căutare de ajutor și de îndrumare. Spune tot ce simți, fără jenă, așterne pe foaie toate gândurile, stările, emoțiile, sentimentele și roagă-te ca această putere supremă să te ajute în cel mai bun mod posibil.

2. Învață să folosești afirmații pozitive

"Fac acest pas înapoi și îi permit Universului să mă conducă pe drumul făcut pentru mine."

Citește și:

Este atât de simplu și de direct. Repetă această afirmație atunci când simți nevoia, de mai multe ori pe zi.

3. Cere un semn specific

Acest lucru funcționează doar atunci când ai o întrebare specifică și vrei să te asiguri că mergi în direcția corectă. Te poți lega de un semn precum o floare, un animal, un simbol sau un cuvânt. Cere-i Universului să ți-l pună în cale dacă ești pe drumul cel bun.

foto main: pixabay

Vizionare placuta


Kudika
18 August 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.