Setari Cookie-uri

7 Mantre puternice pentru fiecare zi a săptămânii (24-30 august)

Indiferent de situație, astăzi promit să zâmbesc. Sunt un magnet pentru fericire. Atrag cu ușurință iubirea și oamenii pozitivi în viața mea.

Rostește câte o mantră în fiecare dimineață și vei vedea cum totul se va schimba în bine.

Am pregătit pentru tine 7 mantre simple, însă extrem de puternice, pentru fiecare zi a acestei săptămâni astfel încât să reușești să faci față cu brio tuturor provocărilor ce vor urma, să înveți din ele și să ai curajul să lupți pentru ceea ce îți dorești.

Mantră pentru ziua de luni:

Promit să fac tot posibilul pentru a mă elibera de trecut pentru că știu că singurul moment care contează este chiar acum. Aleg să pășesc către viitor cu zâmbetul pe buze și cu încredere că totul va fi bine.

Mantră pentru ziua de marți:

Indiferent de situație, astăzi promit să zâmbesc. Sunt un magnet pentru fericire. Atrag cu ușurință iubirea și oamenii pozitivi în viața mea.

Citește și:

Mantră pentru ziua de miercuri:

Astăzi vreau să fiu fericită. Aleg să mă bucur la fiecare lucru mărunt, să zâmbesc cât de mult pot, să apreciez oamenii din jurul meu și să creez amintiri frumoase.

Mantră pentru ziua de joi:

Mă concentrez pe clipa prezentă. Învăț să las trecutul în urmă. Învăț să nu mă mai învinovățesc pentru greșelile comise. Evoluez pe fiecare zi. Mai am puțin și voi ajunge acolo unde îmi doresc. Am răbdare în acest proces.

Mantră pentru ziua de vineri:

Mintea îmi este plină de gânduri care aduc iubirea, lumina și adevărul în viața mea. Toate legăturile pe care le am cu oamenii din jurul meu sunt bazate pe dragoste.

Mantră pentru ziua de sâmbătă:

În mâinile mele există puterea de a crea realitatea pe care mi-o doresc. Aleg să îmi controlez energia și emoțiile astfel încât să am parte de o zi minunată.

Citește și:

Mantră pentru ziua de duminică:

Mă accept pentru ceea ce sunt. Sufletul meu merită iubire. Inima mea merită înțelegere. Eu merit încredere. Merit să fiu eu însămi într-o lume în care toți poartă măști.

foto main: Helena Lansky, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
23 August 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.