Setari Cookie-uri

De ce întâlnim persoana potrivită în momentul nepotrivit?

Nu este nimic mai trist decât să întâlnești persoana potrivită în momentul nepotrivit.

Când întâlnim acea persoană care pare ideală pentru noi, este firesc să ne dorim să o ținem cât mai aproape de sufletul nostru și să facem tot posibilul pentru a avea o relație frumoasă. Uneori aceste stări și sentimente pot fi chiar reciproce - dar, dacă persoana aparent potrivită vine la momentul nepotrivit, relația este sortită să eșueze.

Deși toate celelalte lucruri sunt bifate - de la atracție la valori, obiective de viață - dacă timpul este nepotrivit, niciuna dintre părți nu are nicio putere în cursul situației și realitatea trebuie acceptată.

Da, este greu de acceptat, însă întâlnirea cu cineva la momentul necorespunzător înseamnă că acea persoană este persoana greșită. Atât de simplu.

Dacă întâlnești persoana potrivită la momentul nepotrivit, cel mai posibil aceasta este, de fapt, persoana greșită pentru tine. Persoana potrivită nu trebuie doar să îndeplinească criteriile dorințelor tale și invers. Dacă două persoane se îndreaptă în direcții greșite și se distanțează una de cealaltă, dacă o persoană este mai pregătită decât cealaltă pentru o relație serioasă sau este mult prea ocupată cu viața profesională și nu are timpul necesar pe care să îl investească pe plan sentimental, atunci este inevitabil ca totul să se încheie.

Citește și:

Momentul potrivit este totul - este singurul element care asigură longevitate, prosperitate și succes într-o relație.

Poate fi ceva foarte dificil să accepți faptul că ai întâlnit persoana potrivită la momentul nepotrivit pentru că așa ajungi să transformi această persoană ideală într-una nepotrivită pentru tine. Lupta interioară este una profundă și reală și ajungi să experimentezi o serie de emoții care te pot face să te simți confuză și deprimată.

Pentru a merge mai departe și a întâlni persoana cu adevărat potrivită pentru tine, învață-ți lecțiile din relația cu această persoană greșită. Prețuiește amintirile frumoase, nu trebuie să le uiți. Nu îți pierde visurile și nu face foarte multe compromisuri. Simte durerea pe care o ai în inima ta astfel încât să te poți vindeca și să mergi mai departe.

Citește și:

foto main: Ekaterina Chernenko, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
24 August 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.