Setari Cookie-uri

Dacă fuge când lucrurile devin dificile, înseamnă că nu te merită

Ține minte! Un bărbat care te iubește va rămâne lângă tine. Nu îți va spune niciodată "Am obosit", "Nu mai pot" sau "Te părăsesc" atunci când lucrurile devin grele. Nu, din contră. Te va ține de mână mai strâns ca niciodată și veți trece împreună prin această furtună.

Da, ai voie să plângi în față bărbatului cu care ești într-o relație. Ai voie să îi spui care sunt toate problemele tale. Ai voie să renunți la acea mască de femeie puternică și să îi arăți cât de vulnerabilă ești.

Nu ar trebui să te simți rușinată să îți deschizi sufletul și să vorbești despre problemele din trecut sau despre momentele dificile prin care treci acum. Dacă există o situație grea în momentul prezent, ar trebui să te simți confortabil discutând-o cu el. Nu ar trebui să te simți obligată să păstrezi secrete; nu ar trebui să simți că trebuie îl protejezi de problemele tale pentru a menține aprinsă scânteia iubirii voastre.

Dacă ai o relație serioasă cu acest bărbat, el trebuie să fie pregătit să audă ce ai de spus. Trebuie să fie acolo pentru a te susține atunci când lucrurile nu sunt tocmai roz. Trebuie să fie un umăr de sprijin atunci când nu mai știi ce este cu tine. Trebuie să fie una dintre persoanele rare în care știi că poți avea încredere deplină.

Citește și:

Dacă el alege să fugă imediat ce lucrurile se strică, nu ar trebui să te învinovățești. Nu ar trebui să simți că ai făcut ceva greșit. Nu este vina ta... nici vorbă! Să nu te gândești niciodată la așa ceva. Problema este la el. Nu este pregătit să își asume responsabilități, să iubească cu adevărat, să fie într-o relație matură. Pentru că, până la urmă, despre asta este dragostea - să fii acolo nu doar la bine, ci și la rău (de fapt, mai ales la rău).

Crede-mă când îți spun că persoana potrivită va fi acolo în momentele bune și în momentele dificile. Te va susține, te va ține de mână, te va ridica de la pământ și te va ajuta să mergi mai departe. Te va îmbrățișa și îți va spune că totul va fi bine atuni când vei simți că totul se destramă în jurul tău. Nu va fugi când va vedea lacrimi în ochii tăi. Nu te va lăsa să te descurci singură cu problemele tale. Greutățile tale vor fi și greutățile sale. Va fi partenerul tău, piatra ta. Veți trece prin toate împreună.

Citește și:

Dacă cineva fuge imediat ce viață devine dificilă, crede-mă că nu este persoana potrivită pentru tine - pentru că nu va putea să fie acolo așa cum trebuie să fie. Pentru că nu va înțelege ce înseamnă să iubești și să fii într-o relație adevărată.

foto main: mentalmind, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
26 August 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.